Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive dovolená v Hurghadě: letenka, 4* hotel u pláže a s aquaparkem

CK Zanzo Hurghada - Egypt (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Příplatky
Benefity
FKSP
Linda

Dobrý den, s jakou leteckou společností se poletí? Jak by se řešilo, pokud by byl po příletu někdo pozitivní? Kdo uhradí karanténu, další testy tam, jak by probíhal celkový pobyt tam? Děkuji.

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den, Lindo, nabízíme možnosti od letecké společnosti Air Cairo nebo SmartWings. Pokud je zákazník po příletu pozitivní nastupuje do karetního hotelu či zůstává v hotelu, ale v místě, který je pro pozitivní zákazníky. Zpáteční testy si zákazník hradí sám, tak i karanténu, ale nabízíme Vám cestovní pojištění od UNIQA, který kryje léčebné výlohy. V případ dotazů jsme Vám k dispozici. Hezký den za tým CK Zanzo – Standa, E-mail: info@zanzo.cz

Radvan

Je součástí ceny vstup do aquaparku? Pokud ne, jaké jsou podmínky pro vstup hotelových hostů? Ideálně, prosím, o odkaz na ně.

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den, Radvane, ano součástí pobytu je i vstup do aquaparku. :) Nabídku Vám rádi připravíme na míru, napište nám email s požadavky vč. počtů osob, odletu a termínu odletu. Hezký den za tým CK Zanzo – Standa. e: info@zanzo.cz

Vaisova Marie

Dobrý den, když jsem 3 týdny po druhem očkováni,tak i přesto musíme podniknout toto testování. A co ti, co covid před 4 měsíci prodělali?Dekuji za infoMV.

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den Marie, děkujeme za dotaz. V tuto chvíli Egypt akceptuje pouze PCR testy i pro očkované a pro ty, co COVID 19 prodělali. S pozdravem, Lucie- CK ZANZO.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru