Tatarák a pivní prkénko pro 1 i 2 osoby: hovězí na francouzský i maďarský způsob
Přehled nabídky
Co se stane, když dáte dohromady Tatara, Francouze a Maďara? Vznikne ta nejlepší variace hovězího masa.
Kolik chutí znáš, tolikrát jsi kuchařem. V liberecké Barvírně tohle moudro drží i u zdánlivě jednoduchých jídel, jako je tatarák. Zaskočte sem na variaci oblíbené pochoutky sami či ve dvou. 150 nebo 300 g hovězího masa vám tu naservírují na francouzský i maďarský způsob a ještě k tomu přihodí nálož topinek.
Aby se mastnota rozpustila, přistane vám na stole ještě pivní prkénko, které si sami sestavíte z výběru řemeslných piv na čepu (ochutnáte celkem čtyři, každé ve sklenici po 0,1 l). Za takovou dobrotou se navíc nemusíte trmácet daleko. Restauraci najdete přímo uprostřed Liberce, jen pár kroků od OC Forum.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.