Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balíček DVD nebo Blu-Ray filmů. Na výběr 5 ks nebo neomezený počet filmů s dopravou zdarma. Široký výběr a 1 film za méně než 10 Kč!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Pavel

Dobrý den. Rád bych se zeptal, jestli filmy na Blu-ray discích jsou v technické kvalitě BD disků (tj. rozlišení 1080p a zvuk Dolby TrueHD nebo DTS HD). Na webu DVD Edice jsem našel informaci o 1080p jen v popiscích u několika málo BD, zvuk je uváděn v DVD kvalitě (DD5.1).

Dále jestli jsou media v plastových obalech jako na obrázcích či papírových, a jak jsou tedy zasílany, zejména v případě neomezené varianty (najednou nebo postupně). Díky za odpověď.

DVDedice

Dobrý den Pavle, jedná se o plnohodnotné Blu-ray disky, film je ve full hd 1080p a zvuk DD5.1. Blu-ray filmy jsou v češtině, s originalnim zvukem i s cz titulky. Nektere BD filmy obsahuji i 2 filmy na 1 disku. Vsechny Blu-ray jsou baleny v typické blu-ray modré plastové krabičce.
Puvodní hodnota neomezeného balíčku je 13.492 Kč, nyni jen 999 Kč. Jedná se o 92% slevu pouze do vyprodání zásob.
Každý balíček DVD, Blu-ray či Neomezený je zaslán najednou v jedné zásilce.
Děkujeme za Váš dotaz a přejeme Vám příjemný den!

STANISLAV DOBROZEMSKÝ

VŠECHNY FILMY JSOU V ČEŠTINĚ?DÍKY.

DVDedice

Dobrý den, ano všechny filmy jsou v ČJ.. Hezký den!

Tomáš Jahn

Taky se přidávam k dotazu franty, je to v papirové formě?

DVDedice

Dobrý den Tomáši, jak jsme odpovídali Frantovi, filmy jsou opravdu na DVD a Blu-ray nosičích. DVD v digipacku = luxusnější z boku otevíratelná papírová pošetka. A Blu-ray v umělohmotné klasické modré krabičce. Hezký den!

franta

ty filmy jsou na dvd nebo jen na přehrání na internetu nějak nevěřím že mi za 999kč pošlou 107 dvd

DVDedice

Dobrý den, filmy jsou opravdu na DVD a Blu-ray nosičích. Jedná se o 92% slevu. Neváhejte s nákupem. Hezký den!

Lenka

Já myslím, že pan Ivan pochopil, že je zde více nabídek. Samotná nabídka „Neomezeného balíčku“ je však omezená :-) Viz text „Do neomezeného balíčku si můžete nakombinovat až 80 DVD filmů a 30 filmů na Blu-Ray.“

Ivan Xivanx Odehnal

No ale to není odpověď na to co se ptám .. proč neomezený balíček je omezen na 110ks … a navíc v nabídce ani není 110ks filmů … jen 79dvd +28 bd

DVDedice

Vážený pane Ivane, neomezený balíček je omezen pouze na počet DVD a Blu-ray, které má naše firma aktuálně v nabídce. Jedná se o veškeré Digipacky a Blu-ray, které kdy vydala. Balíček jsme pojmenovali jako neomezený z důvodu, že si do balíčku můžete neomezeně vybírat jakékoliv DVD či Blu-ray z naší nabídky, které se Vám zlíbí. Je jen na Vás jak si balíček sestavíte…kolik titulů si do něj vložíte. Můžete se tak neomezeně rozhodnout.
V nabídce je dokonce 111 filmů. Jedná se o 29 BD filmů (BD Eldorado obsahuje dva filmy na jednom disku) a o 82 DVD filmů (DVD Ohnivé ženy jsou tři filmy v jednom, DVD Another gay movie jsou dva filmy na jednom disku).
Jestliže máte nějaké další dotazy neváhejte se na na nás obrátit, rádi Vám je zodpovíme. Přejeme Vám příjemný den!

Ivan Xivanx Odehnal

Nějak nechápu asi pojem slova „neomezený“ … proč je omezen na 110ks tedy? Nehodilo byse jiné označení pro ten balíček?

Slevomat.cz

Dobrý den Ivane,


vedle tlačítka koupit je šipka, na kterou když kliknete, rozbalí se Vám nabídka voucherů. Jedním s voucherů je „Neomezený balíček DVD a Blu-ray filmů dle vlastního výběru (doprava v ceně)“ 


Děkujeme za Váš dotaz :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru