Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v Praze: moderní hotel v Karlíně se snídaní či polopenzí, termíny až do prosince 2021

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Pentahotel Prague Praha (mapa) 551 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Viktorie

Dobrý den,
Je balkon součástí pokoje?
Předem děkuji

Pentahotel Prague

Dobrý den, pokoj s balkoném je možné je možné vyžádat (bez příplatku).

Viktorie

Dobrý den,
Je v pokoji rychlovarna konvice?/kavovar?
Děkuji za odpověď

Pentahotel Prague

Dobrý den, v pokoji je rychlovarná konvice.

Helča Helča

Dobrý den,
jsou v pokoji ručníky?

Pentahotel Prague

Dobrý den, ano jsou.

Patrik

Zdravím. Chci se zeptat jestli je k pobytu ještě možno dokoupit parkování? Popřípadě kolik by vyšlo když by jsme přijeli v pátek podvečer a odjeli v neděli dopoledne? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Patriku :)
parkování je možné. Je třeba jej domluvit v případě zájmu přímo s hotelovou recepcí. Doplácí se za něj na místě příplatek ve výši 295 Kč/den, jak je v nabídce uvedeno.
Pěkný den :)

Pentahotel Prague

DObry den z Pentahotelu, parkovani je mozne v hotelove garazi nebo na hotelovem dvoře a stoji 295,– Kc / den, tedy za patek – nedele 590,– Kc. Parkovani neni nutne objednavat predem. Pri odjezdu se plati na hotelove recepci. Dekujeme. Pentahotel

Juraj Kubala

Dobry den, sme 5 clenna rodina (2 dospeli, 3 deti vo veku 11, 12 a 15 rokov), je mozna aj takato kombinacia do izby Family?
Termin by bol 27.8. – 29.8.2021. Da­kujem. Juraj

Slevomat.cz

Dobrý den, Juraji, nabídka je koncipována pro 2–4 osoby, takže stačí přistýlka pro 1 dítě, Pobyt s dětmi je možný pouze v pokoji Penta Family.
Až 2 děti do 14,9 let mají pobyt zdarma, hradí se pouze příplatek za pokoj. Případně si tuto informaci můžete ověřit přímo u hotelu na e-mailu:reserva­tions.prague@pen­tahotels.com či tel.+420 222 33­2 846. Krásný den, Tomáš :)

Pentahotel Prague

Dobrý den z Pentahotelu, maximální počet lůžek v pokoji je 4. Pokud by Vám nevadilo, že jedno z dětí bude spát s dospělými na manželské postely (rozměry 220 šířka x 200 délka), tak Vás rádi ubytujeme :). Prosím, dejte vědět. Děkujeme.

Gabriela Najmanová

Dobrý den,
je možné dorazit už dopoledne a uschovat si někde věci než budeme ubytovaní a zda je možné si na recepci vyžádát body z programu „V Praze jako doma“ také hned dopoledne. Děkuji a přeji hezký den G.

Pentahotel Prague

Dobrý den z Pentahotelu, oboje není vůbec problém :)

Patrik Herrmann

Reaguji na předchozí otázku a odpověď přímo z hotelu – jedná se o 300 Kč na osobu za noc ? Tedy za 2 noci pro dvě osoby je příplatek 1200 Kč ?

Pentahotel Prague

ano, presne tak, jedna se o priplatek 300,– Kc za osobu a noc, Pro 2 osoby na 2 noci tedy celkem 1200,– Kc

Patrik Herrmann

Zdravím.
Chci se zeptat. Mám zakoupen pobyt se snídaní, ale možná bych si vzal polopenzy.
Je to možné změnit a doplatit nebo už ne ?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Patriku, pokud voucher máte již zakoupený, tak voucher již změnit nelze. Případně se můžete domluvit přímo v hotelu na příplatku za večeři na e-mailu:reserva­tions.prague@pen­tahotels.com
či tel., +420 222 332 8­46. Krásný den, Tomáš :)

Pentahotel Prague

Dobrý den z Pentahotelu, Polopenzi je mozne prikoupit. Cena 300,– Kc za osobu. Prosim, dejte vedet, jestli mate zajem veceri priobjednat. Dekujeme.

Lenka Kurková

Dobrý den, chtěla bych objednat pokoje. Do jednoho bude navíc dítě 9 let. V příplatcích píšete, že dítě má příplatek ale pobyt zdarma. Za dva dospělé je to za 2000 a s dítětem za 3000, co je tedy zdarma?
Děkuji za odpověď Kurková

Pentahotel Prague

Dobrý den, paní Kurkoivá, nabídka je postavena tak, že pobyt s dětmi je možný pouze v pokoji Penta Family, kde až 2 děti do 14,9 let mají pobyt zdarma, hradí se pouze příplatek za pokoj. Tato informace je uvedena v sekci „Děti“.
Děkujeme za pochopení a spolupráci. Pentahotel Prague

Patrik

Zdravím. Je možné někde v blízkosti hotelu zaparkovat zdarma? Děkuji

Pentahotel Prague

Dobry den, v blizkosti hotelu (v urcitych ulicich) je mozne zaparkovat zdarma pouze od patku 20:00 do pondeli 8:00. Jinak jsou vsude placene zony.

Žaneta

Dobrý den.Prosím vás, je u 2chodového menu výběr z více jídel?

Pentahotel Prague

Dobrý den, ano, ze dvou hlavních jídel. S pozdravem,, Pentahotel Prague

Tomáš Kudr

Dobrý den, mám u Vás zarezervovaný pobyt od 16.8. do 23.8. Nenašel jsem nikde v informacích, zda je součástí pokoje barová lednička. Je součástí pokoje nebo je možné o ní požádat?
Děkuji.

Pentahotel Prague

Dobrý den, děkujeme za rezervaci v našem hotelu. Ledničku na pokojích nemáme, ale je možné ji poskytnout na vyžádání. Připravíme Vám ji do pokoje. S pozdravem, Pentahotel

Markéta

Dobrý den, měli bychom zájem o ubytování ve Vašem hotelu. 2 dospělí + 2 děti /4,12 let/, . Jaký je prosím doplatek za děti ohledně polopenze ? Předem děkuji za informaci.

Pentahotel Prague

Dobry den, Marketo, dekujeme za zajem o rezervaci. Pro 2 dospele + 2 deti je nutne zarezervovat pokoj Family. Tento pokoj stoji 2990,– Kc za noc vcetne polopenze pro vsechny 4 osoby. S pozdravem, Pentahotel

Štefan Kiss

Dobrý deň, ja a priateľka máme záujem sa ubytovať vo vašom hoteli v termíne (19.8. – 23.8.2021) a to v izbe Penta Plus. Platí sa vo vašom hoteli nejaká vratná kaucia (depozit) a ak áno v akej čiastke a dá sa zaň zaplatiť aj v hotovosti alebo len kartou (rezerváciou čiastky.)

Pentahotel Prague

Dobry den, dekujeme za zajem o rezervaci. Neni potreba platit vratnou kauci. Platit hotove se da a to bud v CZK nebo EUR. S pozdravem, Pentahotel Prague

Kamila Chmelíčková

Dobrý den, je možné vystavit na pobyt fakturu kde bude napsáno pouze ubytování v daném termínu bez informace, že je pobyt pro 4 osoby? Děkuji Chmelíčková

Pentahotel Prague

Dobrý den, paní Chmelíčková, ohledně dotazu na fakturaci nás, prosím, kontaktujte na info.prague@pentahotels.com. Dekujeme. Pentahotel

Tereza Merglová

Dobrý den, jaká je cena pro 3 osobu na pristýlce? (3 dospělé osoby, noc/polopenze)
A jak postupovat? Zakoupit voucher pro dva a dopsat při rezervaci?

Pentahotel Prague

Dobry den, dekujeme za zajem o rezervaci. Ano, presne tak. Prosim, zarezervujte Family pokoj pro 2 osoby a informaci o treti osobe napiste pri rezervaci do poznamky. Dekujeme.

Adéla

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné zde nabízené vouchery využít v rámci akce „V Praze jako doma“. Předem moc děkuji.

Pentahotel Prague

Dobrý den, určitě ano. Pokud si u nás zarezervujete pobyt, tak si při příjezdu na recepci vyžádáte body z programu V Praze jako doma. Děkujeme.

Míša Sekaninová

Dobrý den, je mozne se u vás ubytovat v termínu 16.-18.7., dva dospělí a 3 děti (6let a dvojcata 1 rok)? Jak velký je pokoj penta family, jsou to dvě místnosti? Aby se tam dali 2 dětské postýlky a nějaká přistýlka nebo rozkladaci sofa? Děkuji za odpověď Sekaninova

Pentahotel Prague

Dobrý den, paní Sekaninová, pokud si zarezervujete pokoj Family, tak se vejdete. Je to sice jen jeden pokoj, ale dame Vam ten nejvetsi a do nej se vejdou dve detské postýlky + je tam rozkládací pohovka. Děkujeme.

Kamila

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké jsou podmínky pro možnost ubytování když nemáme Covid očkování ? Potvrzení a platný antigenní test, či stačí čestné prohlášení o samotestová­ní? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo, ohledně podmínek pro ubytování a potřebných potvrzeních je nejlepší se obrátit přímo na hotel na na info.prague@pentahotels.com nebo tel. +420 222 332 846, kde Vám jistě rádi sdělí, co vše budete potřebovat, a také jaká omezení v hotelu aktuálně mají. Pěkný den, Kačka

Pentahotel Prague

Dobrý den z Pentahotelu, dle vládního nařízení je pro ubytování v hotelu nutné prokázat se buď negativnim PCR testem (max 7 dni starým) nebo negativním antigenním testem (max 3 dni starým), případně častným prohlášením s fotografií negativního samotestu. Děkujeme za pochopení a spolupráci. S pozdravem, Pentahotel

Knebel Tomáš

Dobrý den.
Máme u vás rezervaci 1.7. – 5.7.2021 v pokoji Penta family. Je tento pokoj vybaven chladničkou – minibarem?

Pentahotel Prague

Dobrý den, normálně není, ale pokud v pokoji potřebujete malou chladničku, tak Vám ji můžeme poskytnout. Prosím, dejte vědět. Děkujeme za spolupráci.

Veronika

Za rozkládací pohovku + 1000 Kč. Tomu říkáte dítě zdarma?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,

jak je i zmíněno v nabídce, příplatek je za pokoj „Penta Family“, který je zapotřebí si připlatit, pokud chcete službu využít i s dětmi. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Pentahotel Prague

Dobrý den, v sekci „Děti“ je následující vysvětlení:
Pobyt s dětmi je možný pouze v pokoji Penta Family.
Až 2 děti do 14,9 let mají pobyt zdarma, hradí se pouze příplatek za pokoj.

Děkujeme za pochopení,
Pentahotel Prague

Žaneta

Dobrý den,nemáte foto pokoje pro 3 .Není vidět kde spí ten 3 .Děkuji

Pentahotel Prague

Dobrý den, 3 osoba spí na rozkládací pohovce. Prosím, pošlete emailovou adresu a my Vam pošleme fotku. Děkujeme.

Kateřina Andrejková

Dobrý den, pokud bychom zakoupili pobyt přes slevomat. jaká je cena parkovného?? děkuji

Pentahotel Prague

Dobrý den, v tom případě bude cena 295,– Kč za den. S pozdravem, Pentahotel

Pavlína Tušková

Děkuji za odpověď, rezervaci ještě nemáme.

Pentahotel Prague

Také děkuji za rychlou odpověď. Pokud se pro rezervaci v našem hotelu rozhodnete, prosím, napiště informaci o dětské postýlce do poznámky rezervace a postýlka bude připravena. Děkujeme.

Pavlína

Dobrý den, byla by k dispozici i dětská postýlka. Děkuji

Pentahotel Prague

Dobrý den, určitě ano,. Máte již u nás rezervaci, že bychom Vám dětskou postýlku rovnou přiřadili? Děkujeme.

Ondřej

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by bylo možné ubytovat 2 neplnoleté děti ve věku 16–17 kdybych jako zákonný zástupce zavolal a telefonicky se s vámi domluvil děkuji

Pentahotel Prague

Dobrý den, ano, pokud nám pošlete písemný souhlas s ubytováním dvou neplnoletých dětí s datumy jejich narození, pak to bude možné. Prosím, pošlete na reservations.prague@pentahotels.com. Děkujeme.

Hanka

Dobrý den, lze při zakoupení voucheru využít pokoj PENTA FAMILY pro dva dospělé a „dítě“ ve věku 15 let? Popř. že ano, jaký by byl doplatek za polopenzi?

Pentahotel Prague

Dobrý den, děkujeme za zájem o ubytování v Pentahotelu. Ano, je to možné, stačí toto jenom uvést při rezervaci konkrétního termínu. Příplatek za polopenzi (2 chodové menu vč. 1 nápoje) by byl 390,– Kč za osobu starší 12 let. S pozdravem, Pentahotel.

Daniela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné se ubytovat ve vašem hotelu s přítelem i když nejsme plnoletí? Děkuji.

Pentahotel Prague

Dobrý den, děkujeme za zájem o ubytování v Pentahotelu, ale bohužel, bez doprovodu můžeme ubytovat hosty od 18 let věku. Nezlobte se. Děkujeme za pochopení.

Janča

Dobrý den, je možné zaplatit voucher pomocí FlexiPass Card nebo poukázkami UNIŠEK + FKSP? Děkuji za odpověď.

Pentahotel Prague

Dobrý den, jen nám velice líto, ale platba takto není možná :( kromě tradičních platebních možností je možné zaplatit kartou Benefity. Děkujeme za pochopení.

Monika

Dobrý den, rádi bychom si koupili vocher na pobyt s polopenzí, kdy prosím prodáváte večeři a kolik stojí parkovne.

Pentahotel Prague

Dobrý den, děkujeme za zájem o Pentahotel. Čas večeře je na Vás, večeře je formou 2 chodového menu a čas podávání je možné domluvit s recepcí při příjezdu. Parkovné normálně stojí 590,– Kč na noc, v rámci nabídky na Slevomatu nebo v případě rezervace přímo s hotelem poskytujeme 0% slevu na parkovné. S pozdravem, Pentahotel

karolína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je při ubytování ve vašem hotelu parkování zdarma?

Slevomat.cz

Dobrý den, Karolíno :) při nákupu voucheru je třeba v případě zájmu za parkování doplatit 295 Kč/den. Vše se poté domluví přímo s recepcí.
Pěkný den :)

Žůn

Oooo, tak to je perfektní – a ještě prosím kdy je ten check out? Moc děkuji,

Pentahotel Prague

Omlouvam se, na check out jsem zapomnel :) Je ve 12:00.

Žůn

Dobrý večer. Kdy je prosím check in a kdy check out? Fitko je v ceně ubytování? – je možné jej navštívit kdykoliv v rámci pobytu?

Pentahotel Prague

Dobrý den, děkujeme za zájem o rezervaci. Check in je od 15:00, ale po predchozí dohodě je možný zdarma už od 13:00. Fitko je v ceně ubytování a je možné ho navštíívt kdykoliv v rámci pobytu. S pozdravem,
David Prchal, Pentahotel Praha.

Marcela

Dobrý den, jaká je možnost parkování? Děkuji.

Pentahotel Prague

Dobrý den, děkujeme za zájem o náš hotel. Parkování je možné v hotelové garáži. Cena parkování je 590,– Kč za den. S pozdravem, Pentahotel Praha

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru