Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Účet v Equa bank s bonusem 500 Kč

4,6 / 5 Equa bank Praha - Karlín  (mapa) 303 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Equa bank

Dobrý den,
odpovědi naleznete v dokumentu o našem platebním styku: http://equabank.cz/files/doc/223-podminky-platebniho-styku-112013.pdf

Josef Wencel

Dobrý den,
chtěl bych poděkovat mladé paní u které jsem podepsal žádost o účet v této akci z internetu v OD Kotva v sobotu. Nestrávil jsem na pobočce více než 10 minut a od včera už vidím v Internetovém bankovnictví vystavenou kartu . Vše funguje zatím perfektně. 


Trošku mě zarazil jen čas připsání peněz z cizí banky, jsem zvyklý na připsání D+1 během dopoledne. Můžete sdělit časy clearingu? Na stránkách jsem to nenašel.
Dále platba mezi vlastním běžným a pořícím účet není online ihned ale je tam taktéž nějaká prodleva, je možno uvést jaký je maximální garantovaný tento čas interních převodů? 


Velmi děkuji.
Igor

Dobrý den,
platí tato akce i pro klienty, kteří dříve byli klienty, účet si pak zrušili a nyní klienty nejsou?
Bylo mě to potvrzeno nedávno u stejné akce na zapakatel.cz, tak si chci potvrdit, že to stále platí. Jediná údajná komplikace v tomto případě je, že účet je potřeba (znovu)otevřít jen na pobočce – internetová žádost by nezafungovala.
Děkuji a přeji pěkný den

Equa bank

Dobrý den,
ano, je tomu přesně tak, jak říkáte.

Honza

Dobrý den,
chtěli bychom společný účet s přítelkyní, je možno dvou kreditních karet? Pokud ano za jakých podmínek?
Děkuji.

Equa bank

Dobrý den,
k účtu vydáváme v tuto chvíli pouze jednu platební kartu.

Tomas Klepo

Dobry den, v sadzobniku neviem najst poplatok za platby na internete cez platobne portaly (gpe a podobne)? Karta je embosovana, takze by mali byt funkcne, ale chyba mi cena. Dakujem.

Equa bank

Dobrý den,
neúčtujeme žádný poplatek za platby kartou, bez ohledu na to, zda jde o platbu u obchodníka nebo na internetu.

Alena

dobry den..embosovana karta znamena bezkontaktni?

Equa bank

Dobrý den, embosovaná platební karta může a nemusí být kartou bezkontaktní. V tuto chvíli nabízíme embosovanou platební kartu, která není bezkontaktní, platí se s ní tedy standardním způsobem. V průběhu léta začneme nabízet i kartu bezkontaktní, která usnadňuje placení u obchodníka a má další výhody, tato karta bude taktéž embosovaná.

Equa bank

Dobrý den,
tuto informaci uvádíme na našich webových stránkách, například hned na úvodní stránce.

Tomáš

Zdravím, kde máte uvedeno, že vedení účtu je první 3 měsíce zdarma? Nějak to nemohu nikde najít…
 Děkuji

Equa bank

Ano, naše karty jsou vždy embosované a není za ně žádný poplatek.

Pete

Ještě mě napadlo, k běžnému účtu dostanu kartu embosovanou? Nebo ta je až s nějakým jednorázovým, či měsíčním poplatkem?
 Díky.

Pete

Dobrý den.
Převedení běžného účtu z jiné banky (ČS) si budu muset vyběhat sám, nebo to za mě Equa bank udělá?
Díky za odpověď.

Equa bank

Dobrý den, s převedením účtu Vám rádi pomůžeme, stačí zajít k nám na pobočku a převod vyřídíme za Vás, převedeme i trvalé příkazy a inkasa. Na pobočku Vaší stávající banky už vůbec nemusíte.

Denisa Vaníčková

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat dnes jsem zakoupila Váš voucher a abych získala 500,– musím uzavřít běžný účet jen online nebo mohu i na Vaší pobočce. 


Předem děkuji
Equa bank

Dobrý den,
běžný účet můžete otevřít i na naší pobočce.

Dagmar

Dobrý den,
a až budete vydávat bezkontaktní karty, můžu si vybrat mezi klasickou a bezkontaktní, nebo budete vydávat jen bezkontaktní karty?
Děkuji.

Equa bank

Dobrý den, v momentě, kdy začneme nabízet bezkontaktní karty, budou vydávány všem novým klientům. Klasické karty se pak již vydávat nebudou. Pokud již budete naším klientem s klasickou kartou, budete mít možnost si ji ponechat až do její expirace.

Tomáš

Zdravím,

do kdy si musím nejpozději podat žádost o založení účtu na základě toho voucheru tak, aby mi nebyl ještě za červenec zaúčtován ten poplatek 99 Kč? (stačí to podat třeba 31.7. nebo to už je pozdě?)
 Děkuji

Equa bank

Dobrý den,
vedení účtu je první 3 měsíce zdarma, za červenec Vám tedy určitě poplatek účtovat nebudeme. V rámci této akce je nutné podepsat smlouvu do 31.7. 2013.

Miloš J.

Dobrý den, akce platí pro kompletně nové zákazníky, nebo stačí jen založení nového běžného účtu ? Mám u EquaBank Spořící účet, ale běžný účet zatím ne. Platila by pak akce i pro mě, při (do)založení běžného účtu ?
Děkuji.

Equa bank

Dobrý den, pokud u nás již máte spořicí účet, pak jste naším klientem a akce se na vás nevztahuje.

Jiří Procházka

Ohledně té bezkontaktní karty – v průběhu léta bude dodávána novým zákazníkům a zákazníkům, kterým stará karta expiruje nebo bude vyměněna všem? O účet mám zájem, ale klasickou kartu již nechci :)

Equa bank

Pro získání bezkontaktní karty klient určitě nemusí čekat na expiraci karty, o výměnu bude moci zažádat každý klient.

Equa bank

Dobrý den, tato nabídka je pouze pro nové klienty a voucher tak již nemůžete uplatnit. Pro současné klienty tu máme také prima akci s odměnou za doporučení: http://www.equabank.cz/pece-a-podpora/doporuceni/

Veronika

Dobrý den,

účet jsem si shodou náhod otevřela včera, když koupím dnes voucher, je možné, že bude akce na tento voucher platit? Děkuji.

Alena Mrzoutova

Dobry den, kdy a jak obdrzim kartu?Zadost o aktivaci uctu jsem jiz zaslala.Abych s ni mohla zaplatit a ziskat bonus.

Equa bank

Dobrý den,
platební kartu zpravidla klienti obdrží během 10 pracovních dní od podpisu smlouvy.

Ráchel Wernerová

Dobrý den, zavazuji se svým podpisem mít u Vás účet po nějakou stanovenou dobu?

Equa bank

Dobrý den,
naše klienty neuvazujeme na určitou dobu, chceme, aby u nás zůstávali rádi a byli spokojení, není tedy žádná povinnost zůstávat na stanovenou dobu.

Honza S.

Dobrý den, je možnost si účet i zrušit?

Děkuji za odpověď

Equa bank

Dobrý den,
účet lze zrušit, ale určitě jej rušit nebudete chtít, přecejen výběry ze všech bankomatů v ČR zdarma je skvělá výhoda. :-)

Jirka M.

Dobrý den, vaši stávající klienti této nabídky nějak využít nemohou? V době kdy jsem si u vás zřizoval účet podobná akce neběžela.

Equa bank

Dobrý den, tato nabídka je pouze pro nové klienty. Pro současné klienty tu máme prima akci s odměnou za doporučení: http://www.equabank.cz/pece-a-podpora/doporuceni/

Lukáš

Co když mám měsíční příjem 6000 Kč, které mi přijdou na jiný účet, z kterého si peníze pošlu na účet ve vaší bance, pak peníze pošlu zpět a následně opět do vaší banky. Budete mi počítat měsíční příjem 12 tisíc ? :)

Equa bank

Ano, podmínku takto splníte.

Klára

Dobrý den, je možné povolené přečerpání účtu? Případně jaký je úrok a podmínky, děkuji.

Equa bank

Dobrý den, tuto službu zatím nenabízíme.

Petra

Dobrý den v jiné bance čerpám půjčku jde převést půjčku do vaší banky?

Equa bank

Dobrý den,
ano, Vaši stávající půjčku k nám můžete snadno převést a ušetřit až 25 %. Naše RePůjčka byla také oceněna prvním místem v kategorii úvěrů v prestižní soutěži Zlatá koruna. Více zde: http://www.equabank.cz/produkty/pujcky/refinancovani-pujcek/

Lukas

Dobry de, jedine co mi u Vasich sluzeb chybi je to ze nenabizite kreditni kartu, jinak opravdu nabizite velmi dobre sluzby o kterych jiz delsi dobu uvazuji a take pokud si u vas sluzby poridim tak bych doufal, ze se nezmeni podminky tak jako u jinych konkurencnich subjektu.

Honza

Koupil jsem si voucher, chtěl si založit účet, ale pořád mě systém píše, že špatně opisuji na poslední záložce kód z obrázku. Už nevím co mám dělat, nejsem dizgrafit a psát umím, ale je tam nějaký problém…co s tím?

Equa bank

Dobrý den,
pokud se Vám nedaří založení běžného účtu, zavolejte prosím naše Klientské centrum 222 010 222, kde Vám rádi pomohou.

Hanka

Dobrý den, platební karta vydaná k účtu je „klasická“ nebo bezkontaktní? dě­kuji

Equa bank

Dobrý den, v tuto chvíli vydáváme běžné platební karty, v průběhu léta začneme vydávat karty bezkontaktní.

Tomáš

Ten bonus 500 Kč nabízíte již po zdanění nebo bude z něj ještě odečtena ta daň? Jinak pokud jsem to správně pochopil tak ten výběr z bankomatu zdarma je opravdu z kteréhokoliv v ČR ? (není to omezeno např. minimální výši výběru?)

V případě, že z nějakého důvodu nebudu s účtem spokojen, jak se potom řeší vypovězení smlouvy – přes internet/tele­fonicky/…?
 Děkuji

Equa bank

Na založený běžný účet po platbě kartou připíšeme celou částku 500 Kč. Ano, výběry ze všech bankomatů v ČR jsou opravdu zdarma bez omezení výše výběru. Výpověď je nutné zaslat poštou nebo se dostavit pro podpis osobně na pobočce.

Michal Bock

Mějte na účtu deposita od 150 tisíc nebo příjem větší než 10 tisíc a vedení účtů je zadarmo. Největší výhodu v tomto účtu vidím v tom že výběry ze všech ATM v ČR jsou zdarma a výběr ze zahraničí je pouze 9 korun

Michal Bock

Za 29 korun si koupím dva párky v rohlíku. To jen tak pro upřesnění

Jana H.

Dobrý den,

platí se za vedení účtu i při této nabídce, pokud měsíční příjem nepřesáhne 10000Kč? Jaké jsou poplatky? Děkuji

Equa bank

Dobrý den,
vedení účtu je první tři měsíce zdarma. Vedení účtu je poté zdarma v těchto případech: příjem přes 10 000 Kč, celkový objem peněz na našich produktech přes 100 000 Kč, dále v případě, že u nás máte hypotéku, nebo u nás refinancujete svou stávající půjčku RePůjčkou. Sazebník naleznete zde: http://equabank.cz/files/doc/238-sazebnik-poplatku-301112-1.pdf

Stanislav Strubl

Dobrý den, chápu správně, že pokud některý měsíc neobdržím od zaměstnavatele výplatu, popř. kdy z důvodu nemoci můj příjem klesne pod 10000,–, budu bankou odměněn poplatkem 99 Kč?

Equa bank

Dobrý den,
v případě, že Vám nepřijde na běžný účet za měsíc alespoň 10 000 Kč, pak je tu ještě více možností, jak mít účet bez poplatku. Pokud máte například na našich produktech přes celkem 100 000 Kč, nebo u nás máte hypotéku, nebo u nás refinancujete svou půjčku (RePůjčka), pak je vedení běžného účtu také zcela zdarma.

Radek

Dobrý den,
u definice aktivního používání účtu máte uvedeno: „…do součtu nezahrnujeme převody mezi Vašimi účty…“
Znamená to tedy, že pokud si převedu na účet v Equa bank peníze ze svého účtu u jiné banky, tak se do splnění podmínky nepočítá?
Nebo je tím jen míněn převod mezi mými účty v rámci Equa bank?

Radek

Dobrý den,
u definice aktivního používání účtu máte uvedeno: „…do součtu nezahrnujeme převody mezi Vašimi účty…“
Znamená to tedy, že pokud si převedu na účet v Equa bank peníze ze svého účtu u jiné banky, tak se do splnění podmínky nepočítá?
Nebo je tím jen míněn převod mezi mými účty v rámci Equa bank?

Equa bank

Dobrý den,
tímto je míněn převod mezi vlastními účty u Equa bank, převody z účtů ostatních bank se do podmínky započítávají.

Dee M

Dobrý den,

je tato akce zaměřena na nějakou věkovou kategorii, nebo můžu účet otevřít i jako student?
Po jak dlouhou dobu banka garantuje vedení účtu zcela zdarma?
Kde můžu najít kompletní ceník, který se této akce týká a síť poboček?
Děkuji.

Dee M

Dobrý den,

je tato akce zaměřena na nějakou věkovou kategorii, nebo můžu účet otevřít i jako student?
Po jak dlouhou dobu banka garantuje vedení účtu zcela zdarma?
Kde můžu najít kompletní ceník, který se této akce týká a síť poboček?
Děkuji.

Equa bank

Dobrý den,
běžný účet si u nás můžete otevřít od 18 let. Garantujeme vedení běžného účtu zdarma po dobu tří měsíců.
Ceník k našemu běžnému účtu naleznete zde: http://equabank.cz/files/doc/238-sazebnik-poplatku-301112-1.pdf
Běžný účet lze snadno a rychle otevřít online z tepla domova, mapa našich poboček je zde: http://equabank.cz/kontakt/adresy-pobocek/

Karolína Čepeláková

Dobrý den,
pořízení karty je spojeno s poplatkem? Pokud ano, s jak vysokým?
Pokud nebudu spokojena, mohu tento účet obratem zrušit nebo se zavazuji, v rámci této akce, ke konkrétní lhůtě trvání vedení účtu?
Vyplývají pro mne ze zrušení tohoto účtu nějaké sankce?
Je spojeno zrušení tohoto účtu s nějakým poplatkem?
Předem děkuji za odpověď.

Equa bank

Dobrý den,


Zřízení účtu a vydání platební karty není vázáno žádným poplatkem. Věříme, že Vás nezklameme, a tak v Equa bank nemáme ani žádný poplatek za případné uzavření účtu. 


Vyzkoušejte také naši kalkulačku celkové úspory, kde si můžete spočítat, kolik ročně ušetříte k bonusu 500 Kč převedením účtu k Equa bank – http://www.equabank.cz/produkty/bezny-ucet/bezny-ucet/
Hana

Dobrý den,
je možné, aby si účet založil i cizinec (rodinný příslušník občana EU), který zde má přechodný pobyt?
Ptám se proto, že některé banky to akceptují a jinde zase pouze pokud má trvalý pobyt

Equa bank

Dobrý den,

cizinec, i když nemá v ČR trvalý pobyt, si může otevřít účet na jakékoli pobočce naší banky. Požadujeme korespondenční adresu v ČR a tuzemské telefonní číslo pro autorizační SMS, které klient využije v rámci internetového bankovnictví.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru