Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Na kole v komfortu: Cyklistické funkční dresy a kraťasy pro pány i dámy

4,6 / 5 M M 565 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jitka Jedličková

Dobrý den,
mám dotaz ohledně návleků na kolena. V balení je jeden kus, nebo dva kusy? Máte pouze velikost S/M. Považuji se za ženu normální postavy, myslela jsem si, že mi velikost bude stačit, jenže úplně nerozumím tabulce, uvedena je šíře, nikoliv obvod, šíři splňuji, ale pokud to převedu na obvod, obvod nesplňuji, nechci aby mě příliš škrtily.
 Děkuji

M M

Dobrý den, v balení jsou dva kusy tedy pár. Ano k dispozici už je pouze velikost S/M. V rozměrech uvádíme šířku kolem stehna 2×19 cm, tedy obvod bude cca 38 cm. Počítejte s tím, že se jedná o materiál, který se trochu natáhne a je potřeba je mít lehce obepnuté, aby vám na noze držely a nesjížděly. Samozřejmě škrtit nesmí. Velikost L/XL si převážně kupovali muži. S pozdravem MM

Lenka

Dobrý den, budete doplňovat velikosti? Už je to hodně přebrané.
 Děkuji

M M

Dobrý den,
doplňovat velikosti bohužel nebudeme. Jedná se o mimořádnou nabídku za akční ceny platnou do vyprodání zásob.
S pozdravem MM

V.Čerkl

Jde zakoupit i za kredity?
Díky za odp.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Čerkle, kredity lze využít, záleží na druhu benefitů. Zde máte přehled jaké benefity lze využít na různé kategorie: https://www.slevomat.cz/magazin/1374-vymente-vase-stravenky-za-skvele-zazitky. Krásný den, Tomáš :)

E.L.

Cyklista má být vidět z dálky a ne až do něj narazí auto nebo motorka. Proč převládá na všech dresech černá ( rovnou do rakve) nebo šedá, ostatní doplňky jsou ze mdlých odstínů. Cena v tomto případě nehraje roli.

M M

Dobrý den,
většina dresů je k dispozici v jasné červené nebo modré barvě. Černá barva je ve většině případů pouze nepatrným designovým zpestřením.
S pozdravem MM

Eva Trnková

Dobrý den, šířka pod pruramky = šířka přes prsa?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo,

průramky jsou části oděvu, na které je následně napojen vsazený rukáv. Jejich tedy velikost odpovídá vzdálenosti mezi horní částí ramene a spodní částí podpaží. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

M M

Dobrý den,
u našich dresů údaj šířka pod průramky znamená šířku od jednoho podpaží k druhému.
S pozdravem MM

Iva

U cyklistických dresů chybí velikostní tabulka. Můžete mě prosím sdělit rozměry jednotlivých velikostí? A může být i dámský? Děkuji za informaci

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, když v nabídce sjedete dolů, tak tam máte popis každého dresu a kalhot a vždy je tam i odkaz na velikostní tabulky, na který kliknete a tabulka se vám rozbalí. V nabídce jsou i varianty dámských dresů. Pěkný den

Josef Diopan

Prosím poraďte.
Mám v pase 111 cm, boky 130 cm. Chtěla bych si koupit 3/4 dámské cyklistické kalhoty a nevím jaká by to byla velikost a jestli by jste na mně měli. Děkuji.

M M

Dobrý den,
3/4 dámské cyklistické kalhoty jsou k dispozici jen ve velikostech XS a S. Větší velikosti, které by byly pro vás vhodné, jsou bohužel už vyprodané.
S pozdravem MM

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru