Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

899 Kč za bezbolestnou kavitaci a lymfo drenáž v původní hodnotě 3500 Kč. Nechte zmizet celulitidu i přebytečné centimetry s dokonalou slevou 74 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Zdeněk

Prosím po jaké době je ideálni proceduru opakovat?
Prosím jak zjistím svoje BMI ?

 děkuji

KLINIKA LLC

Dobrý večer Zdeňku, Ideální interval pro tato ošetření je týdenní.

tana

Dobrý den, chci se zeptat zda-li na ošetření můžou lidi s křečovými žílami, díky

martin

dobry den chci jse zeptat jaky je efekt u muže na ošetření břicha při 2–3 ošetřeních.děkuji

KLINIKA LLC

Dobrý večer Martine, nedokážeme říci, jaký bude efekt ve Vašem případě. Výsledky jsou velmi individuální. Samozřejmě záleží také na dalších okolních faktorech – Vaše životospráva, pitný režim, jídelníček, pohyb atd.

šarka

dobrý den chci jse zeptat jaky to má efekt na celulitidu (pomerančová kuže )po jednom ošetřeni a jaky je ubytek tuku ( cm ) po jednom ošetření.děkuji

KLINIKA LLC

Dobrý večer Šárko, nedoporučujeme pouze jedno ošetření. V textu je to napsáno, po jednom ošetření nedosáhnete očekávaného výsledku. Minimum jsou opravdu 3 ošetření. Na celulitidu je ta to metoda velice účinná.

Iva

Dobrý den, bohužel pořád nevím zda bych mohla kavitaci podstoupit a opravdu bych tuhle pomoc uvítala. Děkuji.

Adela

Dobrý den, jaká je u vás na klinice čekací doba na objednání? A můj poslední dotaz. Nemám v Ostravě doktory, na konzultaci se mám předem objednat k vám? Platí se za konzultaci,pokud již mám zakoupen kupon? Děkuji za odpověď.

KLINIKA LLC

Dobrý den Adélo, běžně objednáváme klienty do 14 dnů. Ovšem momentálně očekáváme nárust zájemců na základě počtu prodaných poukazů. Nedokážeme Vám přesně říci, jaké budou nyní čekací doby. Proto jsme také přizpůsobili platnost poukazu do konce tohoto roku.

Veronika

Dobrý den,
v prosinci jsem se dívala na Vaše stránky a jedno ošetření UltraContourem bylo za 1000 Kč. Můžu se Vás zeptat proč jste tak razantně zdražili? Přijde mi to jako táhání lidí za nos!

KLINIKA LLC

Dobrý den, máte pravdu. V prosince byla tato procedura v akci. Ale stálá ceníková cena je 3000,–Kč. Nejedná se tedy o razantní navýšení ceny, ale vrácení do původní ceny.

Iva

Mám dotaz na kontraindikace…mám kov v těle páteř L3–5. Chtěla bych ošetřit břicho a podbradek. Děkuji

KLINIKA LLC

Dobrý den Ivo, děkujeme za Váš dotaz. Ošetření můžete podstoupit i přesto. Podbradek není možno ošetřit, pouze bříško.

lola

Dobrý večer, dalo by se to i nějak zrušit? už jsem dala koupit, přišel mi kód i údaje k platbě..ale ještě jsem to neplatila. A chtěla jsem uplatnit i kredity, nepříjdu o ně? protože jsem si říkala, jedna procedura, nejsem nijak tlustá potřebuju jen minimum tuku dát dolů z paží..tak jedna by mi stačila…ale víc fakt ne. Tak zbytečně nechci utratit peníze, když mi to nepomůže. Teď nevím co dělat :)

lola

ale jestli ne nic se neděje a zkusím to aspoň

Slevomat

Dobrý den lolo, napište nám na zákaznickou podporu a slečny Vám velmy rády pomohou :)

Radka Z

Dobrý den,
nikde jsem nenašla Vaši otevírací dobu. Je možné se objednat i na odpolední hodiny?
Děkuji za odpověď

KLINIKA LLC

Dobrý den,
otevírací doba: pondělí – čt: 8:00 – 18:00, pátek 8:00 – 16:00
Děkujeme za dotaz:-)

Jana

Dobrý den, všude o kavitaci píšou, že výsledky jsou již po prvním ošetření, není tomu tak? Dále píšete celkem 90minut, jak dlouho se tedy kavituje a jak dlouho je lymfodrenáž? Moc děkuji

Slevomat

Jano, toto tam je určitě také napsané :) Kavitace je 60 minut a lymfodrenáž je 30 minut.

Jana

Ano, nyní už je to tam napsané, ale nebylo, jinak bych se neptala. Jaké máte tedy průměrné výsledky po prvním ošetření?

Hana

Dobrý den, jsem také štíhlé postavy. Kupon na bezbolestnou kavitaci a lymfodrenáž jsem si zakoupila, protože bych chtěla vylepšit mé nohy. Mám BMI 20,9. Kůru plánuji absolvovat jen jednou a chtěla bych znát vaše doporučení.

Slevomat

Ivo i Hano, v těchto případech je rozhodně lepší se vždy poradit s Vaším ošetřujícím lékařem. Ten ví nejlépe, co je pro Vás vhodné.

Iva

Dobrý den, jsem štíhlá, ale protože dost jím, usazuje se mi tuk hlavně na břichu. Mám 167 cm a 58 kg. Je tu napsáno, že je kavitace vhodná až od BMI 25. Bylo by to pro mě vhodné?

Lucka

Dobrý den, vztahuje se to i na ruce? ..řekla bych, že by to tam mohlo být i viditelné po první návštěvě a jestli ta jedna stačí..nemám je nějak moc tlusté.

KLINIKA LLC

Dobrý den, kavitace se vztahuje také na ošetření paží. Doporučujeme minimálně 3 ošetření, aby došlo k požadovanému efektu.

Misa

Dobrý den, stačí jeden poukaz pro to aby byla procedůra účinná nebo je výsledek vidět po cca 5 návštěvách. Děkuji za odpověď.

KLINIKA LLC

Dobrý den, jedná se vždy o jednu problémovou partii. Například zadeček, bříško, vnitřní nebo vnější stehna.. Samozřejmě procedura se vztahuje na obě nohy.

KLINIKA LLC

Dobrý den, jedno ošetření nestačí. V textu píšeme, že pro požadovaný efektu doporučujeme minimálně 3 ošetření.

Jana

Dobrý den chci se zeptat jestli jde platit složenkou.

KLINIKA LLC

Dobrý den, s tímto dotazem se obraťte přímo na Slevomat. Telefonní kontakty a e-maily najdete v kontaktech na těchto webových stránkách.:-)

Lenka

Dobrý den, píšete, že voucher platí jen na jednu část těla – to znamená například jedno stehno nebo u nohou jsou to obě? Děkuji za odpověď

Bjedrunka

Myslím, že u stehen to bude za obě… Je tam napsáno, že platní na jednu část těla, např. stehna
obě dvě), zadeček, bříško :)

KLINIKA LLC

Dobrý den, jedná se vždy o jednu problémovou partii. Například zadeček, bříško, vnitřní nebo vnější stehna.. Samozřejmě procedura se vztahuje na obě nohy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru