Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 hodiny neomezeného hodování running sushi s grilem na stole

4,5 / 5 Fuji restaurant Praha - Hostivař  (mapa) 621 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Mlčák Matěj

Dobrý den, pochopil jsem správně že stačí den dopředu zavolat a objednat se?

Slevomat.cz

Dobrý den, Matěji :)
ano, po zakoupení voucheru stačí zavolat předem na tel. 721 524 888, kde zároveň nahlásíte kód svého voucheru. Pěkný den :)

Tereza Černíková

Dobrý den,
v případě, že by voucher nemohl být v daném termínu uplatněn z důvodu uzavření restaurací ve vnitřních prostorech, mohu žádat o vrácení peněz?
Předem děkuji, Černíková

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, pokud by byl vzhledem k současné situaci jakýkoli problém s využitím voucher, určitě se nám můžete ozvat na naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 3­54. Snažíme se vše řešit individuálně a na základě aktuální situace Vám pomůžeme vše vyřídit adekvátním postupem. Není tedy takto možné říct, jak bychom v budoucnu záležitost řešili, jelikož se stále vše mění. Děkuji za pochopení. Pěkný den :) Kačka

Pavlína Lipková

Dobrý den, bude voucher prodloužen z důvodu uzavření restaurace? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlíno,

o prodloužení voucherů průběžně a s ohledem na současnou situaci jednáme. Samozřejmě si uvědomujeme, že současná situace je náročná a děláme vše proto, aby každý mohl svůj voucher v klidu využít. Zda budou prodlouženy i Vaše vouchery zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucherů zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucherů jakékoliv otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme.

Přeji krásný den,
Květoslava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru