
Termín
Platnost do 30. 9. 2021.
V ceně
- 2× amuse bouche dle denní nabídky (à 25–35 g)
- 2× carpaccio de thon: carpaccio z tuňáka s avokádem, kapary, růžovým pepřem, kompresovaným vodním melounem, koriandrem a citronem (à 125 g)
- 1× celý humr připravený na dva různé způsoby (1090 g)
- Francouzský humr Thermidor: polovina humra s bešamelovou omáčkou a sýrem Gruyère
- Japonský humr: polovina humra s chilli-sójovým dresinkem s koriandrem, orientální zeleninou, chřestem, zelenými fazolkami, salátkem, domácími hranolky pont neuf a čerstvým citronem
- 2× opečené mušle sv. Jakuba s česnekovo-bylinkovým máslem (à 70 g)
- 2× čokoládový fondant s pistáciovou zmrzlinou (à 120 g)
- 2× petit four dle denní nabídky (à 15–25 g)
Omezení
- Voucher je možné využít v těchto dnech a časech:
- pondělí 11:00–14:00
- úterý až pátek 11:00–14:00 a 17:00–19:30
- sobota 12:00–19:30
Jak uplatnit
Rezervace: Stůl si zamluvte min. 48 hodin předem na tel. 604 456 654. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
Příplatky
- Parkování: 20,– hodina
Storno podmínky
Změna nebo zrušení rezervace je možná alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zapomeňte na chvíli na slovo „běžný“. V tomto menu je totiž každý chod výjimečný!
Dopřejte si výjimečný kulinářský zážitek a navštivte Guest Restaurant Français, vyhlášenou restauraci, jejíž menu a kuchyni má pod taktovkou šéfkuchař Simon Guest. Ten má mimo jiné praxi z restaurace se dvěma michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v opravdové umění. Máte tak jedinečnou příležitost ochutnat speciality, které pravděpodobně doma nevaříte každý den a které vám ani jinde v Ostravě běžně nenaservírují.
Speciální 6chodové menu (vč. amuse bouche a petit four) je založené na japonsko-francouzské fúzi a sestavili ho pouze pro zákazníky Slevomatu, ve standardní nabídce ho nenajdete. Ochutnáte carpaccio z tuňáka s avokádem i melounem a pečené mušle sv. Jakuba, v hlavní roli se ale představí opravdový král – celý humr, kterého pro vás rozpůlí a připraví na dva různé způsoby. Můžete předem tipovat, jestli se vaším favoritem stane humr po francouzsku s bešamelovou omáčkou a výrazným sýrem, nebo japonská verze s koriandrem a chilli-sójovým dresinkem.
V Guestu je i servírování vyladěné do posledního detailu a zákazníci ve svých hodnoceních chválí také personál. Pro gurmány to bude zkrátka jedinečný zážitek. Tak bon appétit!