







Pasta – to je to pravé ořechové!
Jak do sebe dostat bílkoviny, stopové prvky, vápník, hořčík, draslík, zinek, selen a vitamíny skupiny B a ještě si skvěle pochutnat? Zkuste ořechové pasty s nižším obsahem tuku a pochutnejte si zdravě! V nabídce najdete pasty mandlové, vlašské, lískové i sezamové – všechny mají jemnou středně tuhou konzistenci a vy si tak můžete vylepšit kaši, jogurt, nebo ji zkrátka namazat na pečivo.
Mandlová pasta z loupaných mandlí, 220 g
Mandlová pasta z loupaných mandlí v raw kvalitě je vyrobena pouze
mechanickou cestou za nízkých teplot, kdy je surovina jemně rozmělněna.
Jakmile proběhne přirozená základní sedimentace, oddělí se v přesném
poměru olej od zbytku sedimentu a tím vznikne pasta/máslo s vyšším
obsahem proteinů a dalších prospěšných látek obsažených v dané
surovině. Vynikající pro doplnění stopových prvků, vápníku, hořčíku,
draslíku, zinku, selenu a vitaminů skupiny B.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
|
Pasta z vlašských ořechů, 220 g
Pasta z vlašských ořechů v raw kvalitě je vyrobena pouze mechanickou
cestou za nízkých teplot, kdy je surovina jemně rozmělněna. Jakmile
proběhne přirozená základní sedimentace, oddělí se v přesném poměru
olej od zbytku sedimentu a tím vznikne pasta/máslo s vyšším obsahem
proteinů a dalších prospěšných látek obsažených v dané surovině.
Vynikající pro doplnění stopových prvků, vápníku, hořčíku, draslíku,
zinku, selenu a vitaminů skupiny B.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
|
Arašídová pasta z nepražených loupaných arašídů v RAW kvalitě se vyznačuje jemně nakyslou specifickou chutí s nádechem zeleného hrášku
(nezaměňovat s arašídovým máslem). Je vyrobena pouze mechanickou cestou za nízkých teplot, kdy je surovina jemně rozmělněna. Jakmile proběhne
přirozená základní sedimentace, oddělí se v přesném poměru olej od zbytku sedimentu a tím vznikne pasta/máslo s vyšším obsahem proteinů a dalších prospěšných látek obsažených v dané surovině. Vynikající
pro doplnění stopových prvků, vápníku, hořčíku, draslíku, zinku,
selenu a vitaminů skupiny B.
Alergeny: Arašídy, může obsahovat stopy skořápkových plodů, sezamu a máku. Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
|
Sezamová pasta – Tahini, 220 g
Sezamová pasta v raw kvalitě je vyrobena pouze mechanickou cestou za nízkých teplot, kdy je surovina jemně rozmělněna. Jakmile proběhne
přirozená základní sedimentace, oddělí se v přesném poměru olej od zbytku sedimentu a tím vznikne pasta/máslo s vyšším obsahem proteinů a dalších prospěšných látek obsažených v dané surovině. Vynikající
pro doplnění stopových prvků, vápníku, hořčíku, draslíku, zinku,
selenu a vitaminů skupiny B.
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
|
Pasta z lískových oříšků, 220 g
Pasta z lískových oříšků v raw kvalitě je vyrobena pouze mechanickou cestou za nízkých teplot, kdy je surovina jemně rozmělněna. Jakmile proběhne přirozená základní sedimentace oddělí se v přesném poměru olej od zbytku sedimentu a tím vznikne pasta/máslo s vyšším obsahem proteinů a dalších prospěšných látek obsažených v dané surovině. Vynikající pro doplnění stopových prvků, vápníku, hořčíku, draslíku, zinku, selenu a vitaminů skupiny B. Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
|
Adresa pro případné vrácení zboží:
Cocoa manufacturer s.r.o, Cejl 72, 602 00 Brno-střed