


















































Toužíte po luxusní svačince? Tak šup šup – křup křup!
Jedinečné křupavé směsi si můžete namíchat podle vlastních chutí – v nabídce je totiž víc než 50 druhů oříšků, lyofilizovaného ovoce, semínek i čokoládových peciček či hoblinek. Díky jedinečným technologiím, ruční výrobě a kvalitním surovinám si můžete vychutnat oříšky či ovoce pečené, karamelizované, nakládané, obalované, uzené i vitalizované.
Tip: Díky malým gramážím a praktickým sáčkům si můžete vzít své oblíbené pochutiny kamkoli s sebou na cesty, nebo jen tak do kabelky.
Křupavé oříšky pečené v peci a karamelizované
Jak vyrobit luxusně křupavé pečené oříšky s karamelovou krustou? Stačí mít vynikající francouzský recept, spoustu trpělivosti, pořádně vytopenou pec, kvanta nádob, ve kterých se po několik dní oříšky nakládají. Poté už jen několik hodin pečete, karamelizujete, otáčíte, prohrabujete a sušíte a modlíte se, aby se nespálily. Výsledek – ty nejkřupavější vypečené oříšky s tenkou karamelovou krustičkou.
Křupavá, karamelizovaná a pečená semínka
Milujete semínka dýně nebo slunečnice? A co kdyby byly navíc luxusně křupavé? A proto jsou upražené, poté naložené na několik nocí do cukerného roztoku a pak v pořádně vytopené peci až dozlatova pečené a sušené.
Lyofilizované – mrazem sušené ovoce obalované v čokoládě a v ovocném prachu
Mrazem sušené ovoce je to nejkřupavější ovoce, o jakém se vám jen může zdát. Chutná jako právě utržené na zahrádce a navíc je plné vitamínů. A teď si představte, že jej máčíte do čokolády… chuťový zážitek, na který jen tak nezapomenete.
Vitalizované oříšky
Věděli jste, že aby se oříšky vitalizovaly (aktivovaly), tak se musí nechat 3 dny namáčet a odležet? Namáčení ořechů je velmi důležité. Ve vodě se probouzí jejich skrytá síla a energie. Voda také v plodech aktivuje životodárné enzymy, které je promění ve více stravitelné a biologicky dostupné pro naše tělo.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Pivovarská Manufaktura s.r.o., Pivovarská 6, Rožnov pod Radhoštěm, 75661
