Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxujte v soukromí: privátní wellness se sektem i romantickým balíčkem pro 2 osoby

4,7 / 5 Wellness Hlučín Hlučín  (mapa) 166 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Milan

Dobrý den, mužu zeptam že, Relaxujte v soukromí: privátní wellness se sektem i romantickým balíčkem pro 2 osoby kolik stoji a ktere má volny datum aspon v pátek a sobotu? a maximalně hodin? A jak udelat na učet pošlu penize, Omlouvam se že, chybu neco vetu psat. Děkují informace..

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane,

pro aktuální informace o volných termínech k uplatnění voucherů doporučuji kontaktovat přímo poskytovatele služby. :-) Zde přikládám kontakt: wellnesshlucin@hotmail.com, +420 776 262 7­13. Dále, abyste službu mohl využít, je zapotřebí si přes Váš účet na Slevomatu tuto nabídku zakoupit a posleze se řídit již podle podmínek uplatnění, které naleznete na Vašem voucheru, který dostanete ihned po zakoupení, a to jak odesláním na Vaši e-mailovou adresu, tak bude dostupný i přímo na Vašem profilu na Slevomatu.

Přeji krásný den,
Květoslava

Evca

Dobrý den, za předpokladu otevření 13.6., kdy máte prosim orientačně prvni volné terminy pro uplatnění voucheru (varianta 120min)?
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Evčo,

pro zjištění dostupných termínů možných k využití Vašeho voucheru Vám doporučuji kontaktovat přímo poskytovatele služby, který Vám podá ty nejaktuálnější informace. :-) Zde přikládám kontakt: 776 262 713.

Přeji krásný den,
Květoslava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru