To si pošmáknete: exotické džemy, netradiční karamely i oříškové krémy

Přehled nabídky

Varianta:

Spálený karamel, 150 g
Podívejte se na dalších 17 variant

V ceně varianty:

Spálený karamel

  • Třtinový cukr, který není rafinovaný, má po rozpuštění nádech spálenosti a to má říz! Pro milovníky sladkostí se silným charakterem.
  • Hmotnost: 150 g
  • Složení: třtinový cukr 39,5 %, máslo, smetana ke šlehání 31 %, glukóza (tzv. hroznový cukr), solný květ (alergen 7 – mléčné výrobky)
  • Skladujte v temnu do 25 °C. Po otevření spotřebujte do 2 týdnů.
  • Expirace: cca 2,5 měsíců od odeslání
  • Vyrobeno v České republice 

Doručení:

Osobní odběr Zásilkovna (4103 poboček)
59 Kč (4 prac. dny)

Osobní odběr Česká pošta - Balík do Balíkovny (2412 poboček)
92 Kč (4 prac. dny)

PPL
115 Kč (4 prac. dny)

DPD
119 Kč (4 prac. dny)

Česká pošta
139 Kč (4 prac. dny)

Doručuje obchod:

www.manstyle.cz
info@manstyle.cz
+420 721 263 422

Moc mi chutná. Silně návykové.

Ludmila
Maliny s liči a růžovou vodou, mango a mučenka aj.
Cukrář prezentoval ČR na světových soutěžích
Zkušenosti z IF Café i podniku La Bottega

Vybrat variantu

Až se tyto dobroty stanou součástí vaší spíže, začněte nosit v kapse lžičku. Mohla by se vám hodit, až půjdete náhodou kolem.

Pokud patříte mezi milovníky exotických chutí, vyzkoušejte netradiční džemy Sugarlife. Mango a mučenka spolu s madagarskou vanilkou tvoří kombinaci, které jednoduše neodoláte. Nebo byste raději ochutnali nepasírovaný malinový džem s kousky liči a nádechem růže?

Jestli hledáte sladkost, kterou budete ujídat po lžičkách, sáhněte po čokoládovém karamelu s nádechem kávy, slaném karamelu nebo tzv. spáleném karamelu. Třtinový nerafinovaný cukr má po rozpuštění nádech spálenosti, a tím dostane skvělý říz!

Arašíd s karamelem a solí, lískooříškový křup nebo pomazánka s čokoládou a lískovými oříšky zase nadchne milovníky oříškových krémů, kteří si potrpí na klasiku, ale zároveň se nebrání novým příchutím.

Další zdravou dobrotou je pistáciový krém s ovocnou granolou a kokosový krém s mandlemi a bílou čokoládou. To je až škoda dávat na lívance nebo palačinky, zkrátka zanořte lžičku a pak s ní zamiřte rovnou do pusy!

Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy

Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.

  • V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
  • Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
  • Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech. 

Adresa pro případné vrácení zboží:

GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko

109 Kč
od 89