


































































Když člověk dostane chuť na poctivý vývar, nechce na něj čekat 48 hodin. Nemusíte, stačí sáhnout do lednice a za chvíli je na stole.
Máte rádi poctivé silné vývary, ale nemáte čas vařit je sami den nebo i více? Ta pravá chuť vyžaduje opravdu dlooouhý čas a péči. A také kapku lásky. To vše věnuje vývarům šéfkuchař Jiří Svoboda z 5* restaurace hotelu Hoffmeister, který je táhne minimálně 48 hodin. Vše se připravuje ručně, každý kus zeleniny projde někomu pod rukama, aby ji ručně oškrábal, a výsledkem je poctivá chuť, která každý váš pokrm dovede k dokonalosti.
![]() |
![]() |
V kouzelných skleničkách, které před otevřením vydrží až 12 týdnů, se skrývá kuřecí nebo hovězí vývar, které si klidně můžete vychutnat i samotné anebo přidat do polévek či omáček, a demi glace, což je základ pro jakýkoli pokrm, kde chcete podtrhnout a vytáhnout masovou chuť.
Tip: Nechte se inspirovat recepty od šéfkuchaře a připravte si třeba hovězí vývar s raviolou nebo kuřecí vývar se zastřeným vejcem. Nevíte, jak použít demi glace? I pro něj najdete recepty na webu hotelu – co takhle hovězí líčka nebo konfitované kachní stehno?
![]() |
![]() |
Vystačí pro celou rodinu
Vývary i demi glace jsou přírodní, bez jakýchkoli přísad a konzervantů. Mají silné aroma a poctivou tmavou barvu, což svědčí právě o dlouhé době přípravy. Skleničky s vývary mají objem 0,6 litru, takže pokud je budete ředit, vystačí vám minimálně na 4 porce. V pohodě tedy nasytíte i rodinu. Demi glace je 0,2 litru a používá se po lžičkách, takže i to vám vystačí na několik porcí. Výsledná cena za jednu porci je tedy více než příznivá.
Podívejte se na energetické a nutriční hodnoty jednotlivých produktů.
Kuřecí vývar
Hovězí vývar
Demi glace
|
Adresa pro případné vrácení zboží:
Výrobce: Hotel Hoffmeister, Pod Bruskou 7, Praha 1 - Malá Strana, 118 01