Základ polévek a omáček: demi glace a kuřecí i hovězí vývar od šéfkuchaře
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Dobrý den. Koupil jsem 3× demi glace a píšete, že se dá ředit. Čím to mám ředit? Vodou nebo nějakým vývarem? Jak doporučujete přípravu? Dát na pánev a ohřát? Nebo stačí ohřát v mikrovlnné troubě? Děkuji a přeji pěkný večer..
Dobrý den, děkujeme za dotaz!
navštivte prosím naši webovou stránku – https://www.hoffmeister.cz/restaurace/nase-poctive-produkty/recepty/recepty-s-demi-glace
kde pro Vás náš šéfkuchař připravil recepty s demi-glace. Doporučujeme
použít na základy omáček, neředí se tedy vodou ani vývarem ale ohřejte
ho na pánvi spolu s máslem nebo smetanou a výpekem z masa, dle receptu.
Přejeme dobrou chuť!
Dobrý den,
přes co je v závěru vaření cezeno Demi glace? Přes plátno nebo jen
cedník nebo úplně jinak? Děkuji
to muze byt jejich know how 👍
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, demi glace cedíme přes cedník.
S pozdravem, tým Hotelu Hoffmeister.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den, odkud pochází maso používané k výrobě vývarů? Jedná se o nějaké bio, ze soukromých chovů… ?
Dobrý den, maso pochází od našeho řezníka z farem Středočeského a Jihočeského kraje. S pozdravem, tým Hotelu Hoffmeister.