Kdo nejí maso, ten prý nepozná vtip. Pokud se tedy právě teď nesmějete, stačí si zřejmě pořídit jeden či několik voucherů a pořádně se nadlábnout!
V oblíbené brněnské restauraci Divá Bára čeká vás a kamarády některá ze tří masových hostin.
Vyberte si, na co máte chuť (cena každé varianty je 299 Kč):
Varianta 1: 500 g tataráčku z mladého býčka + 10 půlek topinek
Varianta 2: 150 g tataráčku z mladého býčka + 6 půlek topinek + 1 kg kuřecích křídel v pikantním těstíčku + 300 g grilovaný Camembert s červenou papričkou a olivovým olejem
Varianta 3: celkem 4,6 kg masa – 1 kg marinovaných vepřových žeber, 2,6 kg kolena zadního, 1 kg marinovaných kuřecích stehen (paličky)
Kuchaři restaurace se při vaření inspirují českou kuchyní, používají čerstvé a kvalitní suroviny, naopak polotovary zde nemají místo.
Masové hody můžete spláchnout dobrým pivem z malých pivovarů dle aktuální nabídky nebo je zakončit sladkou tečkou v podobě zmrzlinového poháru či domácího štrúdlu.