Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2277 Kč za lekce angličtiny dle Vašeho výběru v hodnotě 4140 Kč. Různé úrovně, individuální přístup a odborní lektoři – půlroční kurz 2× týdně nebo roční kurz 1× týdně. Perfect English se slevou 45%.

4,4 / 5 JŠ Perfect English Brno  (mapa) 198 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marketa

Dobrý den, chtěla bych s zakoupit kurz ale nerozumim na vasich strankach tomu od jake lekce bych mela zacit, chtela bych nejspise kurz pro mirne pokrocile,ale je tam vice lekci tak nevim podle ceho se ridit. Tusim ze asi od 1,ale casove se mi vice hodi jine lekce, je to mozne? děkuji

Perfect English

Dobrý den, Vaši pokročilost Vám pomůže určit náš rozřazovací test. Jednotlivé úrovně se liší: A – od 1. lekce, B – od 5. lekce, C – od 9. lekce. Kurzy B a C, jsou navazující kurzy pro studenty, kteří u nás již studují. Pokud chcete začít od začátku učebnice – doporučuji kurzy A. Přidat se však můžete kamkoliv. Na druhé straně pokud by Vám kurz nevyhovoval svou úrovní, přechod do jiného kurzu je možný kdykoliv.

zdenek

Dobrý den, mám ještě jeden dotaz. Je možné se nějak domluvit, že bych chodil např. 2 měsíce dvakrát týdně, a pak ten zbytek bych využil příští semestr? Z časových důvodů totiž můžu chodit max 2 měsíce (nejlépe intenzivně dvakrát za týden)..

Perfect English

Dobrý den, odpověď je obsažena v odpovědi na Váš 1. dotaz.

Radka

Dobrý den, prosím o info zda učebnici dostanu? je možno zakoupit u vás? musím si sehnat sama?

Perfect English

Dobrý den, učebnici je třeba zakoupit, můžete si ji koupit i u nás za 310,–, ale máme jen omezené množství. Lze sehnat v pedagogických knihkupectvích.

Zdeněk

Dobrý den. Zakoupením voucheru ziskám 64 hodin výuky? tzn. 32 lekci po 90 min.? Měl bych zájem o kurz v Út+Čt v 18:00–19:30 tzn., že by výuka probíhala dvakrát týdně tzn. dvakrat 90 min. týdně? Dále se chci zeptat, pokud bych např v půlce kurzu musel z časových důvodů přestat chodit, mohl bych tu zbyvajici polovinu vycerpat napr dalsi semestr? Dekuji za odpoved

Perfect English

Dobrý den, voucher obsahuje 64 vyučovacích hodin. Jedna lekce je 90 min., což jsou dvě vyučovací hodiny. Pokud si vyberete kurz 2× týdně je to na půl roku a pokud 1× týdně je to na rok. Semestr trvá 16 týdnů. Pokud byste chtěl zkončit dříve, je to možné, odečtou se Vám vyčerpané hodiny a zbytek můžete čerpat v příštím roce nebo třeba v letních kurzech.

Lucie

Hezký den, chtěla bych se zeptat, jak je to s intenzivními tydenními kurzy, o kterých se zmiňujete v nabídce.
Chystám se do anglie odjet během května, potřebuji se připravit na FCE a TOEFL zkoušky a především si vědomosti osvěžit (angličtinu jsem nepoužívala půl roku). Půlroční kurzy jsou pro mě příliš dlouhé.

Perfect English

Dobrý den, týdenní intenzivní kurzy probíhají pouze přes léto.

Matoušková

Dobrý den, měla bych zájem o polední kurz 12:30 – 14hod. Bylo by možné čerpat voucher i na tento kurz? Také bych se chtěla zeptat zda by bylo možné přijít až na druhou hodinu, 22.2. bohužel nejsem v ČR. Děkuji za odpovědi.

Perfect English

Dobrý den, ano tento voucher můžete čerpat na jakýkoliv námi nabízený kurz a tudíž i na polední. Určitě můžete přijít až na druhou hodinu, ale bohužel není možné zameškanou hodinu si nahradit.

stanislava

Dobrý den, já bych také měla zájem o španělštinu, ale spíše o pokročilou skupinu, plánuje se otevřít?
Není tady na slevomatu skupinka studentů?

Perfect English

Dobrý den, pokud by se našli minimálně 4 uchazeči, můžeme otevřít i španělštinu pro pokročilejší.

Vít

Dobrý den, pokud voucher využiji zároveň na španělštinu i angličtinu, mohu ten doplatek uhradit až hotově v týdnu od 14.2. popř. v prvním týdnu výuky? Příští týden budu bohužel mimo Brno. Děkuji.

Perfect English

Dobrý den, určitě můžete, nejlépe před začátkem výuky.

Ren

Dobrý den, vpřípadě, že by byl voucher využit na španělštinu, mohou se přihlásit i úplní začátečníci?

Předem děkuji za odpověď.

Perfect English

Dobrý den, pokud se týká španělštiny, je tento kurz určen hlavně pro začátečníky, takže určitě můžete.

Filip

Dobrý den,mám hodně nepravidelné a často pohyblivé noční/denní směny v práci,hodiny na sebe navazují přesně po týdnu?nemám totiž tušení jak takový kurz probíhá co se rozvrhu týče,děkuji

Filip

navazují přesně po týdnu?*

Perfect English

Dobrý den, ano hodiny na sebe navazují. Existují kurzy, který jsou na stejné úrovni a pokaždé v jiný den či hodinu a tudíž by měli probírat totéž, ale samozřejmě se může stát, že v jednou z kurzů se sejdou „lepší“ studenti, kteří budou postupovat rychleji a v druhém „horší“, kteří budou postupovat pomaleji a pak už to nebude odpovídající.

Karel

Hezký den, kurzy probíhají do konce června, nebo který týden končí? Děkuji

Perfect English

Dobrý den,
jedná se o 16 týdnů a vzhledem k tomu, že ve 2. pololetí nejsou žádné svátky v pracovní dny, tak by kurzy měly končit cca v půli června.

Dana

Dobrý den, případné kurzy španělštiny by probíhaly kdy? Na stránkách máte sice stanoveny dny a hodiny, ale datum zahájení výuky je pro minulý rok.

Perfect English

Dobrý den, začátek by byl stejný jako pro kurzy angličtiny v týdnu od 21.2.2011

Dana

Takže platí rozvrh dní i hodin i to, že všechny jsou pro úplné začátečníky, jak na stránkách uvádíte? Děkuji

Hana

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli mohu slevu využít i na kurzy Aj, které pořádáte v Olomouci. děkuji za odpověď

Perfect English

Dobrý den, pokud si najedete na Olomouc, je tam sleva přímo pro Olomouckou pobočku

Jana

Dobrý den,
mohu se již přihlásit na kurz, i když platnost voucheru je až od 7.2. Děkuji za odpověď

Perfect English

Dobrý den, ano můžete si kurz rezervovat bud online nebo osobně v kanceláři a až obdržíte voucher, tak nám jej pošlete v příloze mailem. Při registraci jen napište do poznámky, že platíte přes Slevomat.

Marie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možno voucher „rozdělit“ mezi dvě osoby. Že by se jeden voucher okamžitě uplatnil na dva kurzy, ale každý kurz by navštěvovala jiná osoba. Děkuji za odpověď.

Perfect English

Dobrý den, ano i tato varianta je možná. Pokud se budete přihlašovat online, tak do poznámky jen připište kromě kodu voucheru ještě jméno člověka, který se s Vámi o voucher dělí a to samé udělá on/a.

Kee

Míšo, jasn, že by to šlo. Tohle máš jasně popsáno v podmínkách:

Podmínky
* Maximální počet voucherů na osobu: 1
* Celkový počet voucherů: 500
* Rezervace ONLINE nebo osobně v kanceláři
* Při objednání daného kurzu napíšete kód získaného voucheru v online přihlašovacím formuláři do kolonky: poznámka

Míša

se totálně slepá =o) dík

Perfect English

V pořádku, ano určitě to tak jde!

Míša

Dobrý den, mám spíše technický dotaz. Jelikož se dostanu do Brna až koncem příštího týdne, ráda bych si zajistila místo v kurzu, který by mi časově vyhovoval. Je možné podat na Vašich stránkách online přihlášku ke studiu do kurzu, o který mám zájem, a tím si zajistit místo? Mohla bych apříklad do poznámky dát, že platit budu přes voucher. Šlo by to? Děkuji

Lukáš

Takže když chci kurz španělštiny s intenzitou 1× týdně, jaký kurs byste mi doporučili? Díky za odpověď.

Perfect English

Dobrý den,
v podstatě ten co je uvedený na našich webových stránkách, ale bohužel Vám v tomto případě nezaručím jeho otevření. Spíše bych Vám mohla doporučit individuální výuku, ale ta se bohužel voucherem platit nedá.

Kateřina

Dobrý den,

v „bodech“ je uvedeno:
Půlroční kurz 2× týdně nebo roční kurz 1× týdně

a v textu pravý opak (na půl roku 1× týdně…) Nejspíš platí ta první varianta?:)

Děkuji.

Perfect English

Dobrý den, omlouváme se za chybné uvedení a děkujeme za upozornění. Platí ta první varianta půlroční kurz 2× týdně,roční kurz 1× týdně

Jana

Dobrý den,
pokud si tedy koupim voucher, jehož platnost je do 28.2. a uplatním pouze na částku 2.190 Kč, zbytek do 4.140 Kč budu moci uplatnit až za půl roku (přesto, že už vypršela platnost voucheru?). Jaký je postup, pokud bude kurz anglictiny odpovídající mé úrovni a časovým možnostem již plný a tudíž pro mě bude problematické zakoupenou slevu uplatnit? Děkuji za odpověď

Perfect English

Pokud si koupíte voucher máte v něm zaplacených 64 hodin, to znamená 32 lekcí po 90ti minutách. Pokud se zapíšete do kurzu 1× týdně, zbylých 32 hodin můžete čerpat bud v letních kurzech nebo v 1. pololetí příštího šk.roku. Potom stačí pouze při přihlášení říct, že máte zaplaceno přes Slevomat z února a já si to dohledám v seznamu.
Zatím ještě žádný kurz není plně obsazený, takže se klidně hlašte. Pokud by přesto tato situace nastala, určitě najdeme vhodné řešení.

Perfect English

Děkujeme za upozornění, sjednáme nápravu.

Perfect English

Dobrý den, kupon můžete využít na jakýkoliv námi nabízený kurz. Pokud si vyberete kurz v jiné hodnotě, doplatíte si rozdíl. Ten u kurzu FCE dělá 800,–.
Můžete uplatnin kupon i na kurz španělštiny, v tomto případě ale upozorňuji, že minimální počet studentů v kurzu je 4.
Roční kurz je myšlen tak, že v tomto pololetí si vyberete 32 hodin a zbylých 32 hodin si můžete vybrat v letních kurzech nebo v příštím školním roce v 1. semestru. Kurzy na příští šk.rok budou vypsány koncem srpna nebo začátkem záři.
Bohužel dalším kurzu obchodní angličtiny neuvažujeme. Přesto voucher můžete využít i na tento kurz a zbylé kurzovné si ponechat a využít v letních kurzech nebo v příštím šk.roce a jen doplatit rozdíl v ceně kurzovného.

Lukáš

Jenom chci upozornit, že v rozřazovacím testu „UPPER-INTERMEDIATE to get Advanced“ máte v 19 otázce chybu. Loose není lose.

Pavel

Dobrý den,
co mi nabídnete v situaci, kdy už nebude žádný volný termín, který by mi vyhovoval k dispozici?
Nepředpokládáte jiný termín a cenu obchodní angličtiny, tak aby na ni šel využít voucher?
Děkuji za odpověď

Jana

Dobrý den,
ráda bych navštěvovala kurz s intenzitou 1× týdně, bohužel to neodpovídá hodnotě slevy. Chci se proto zeptat jak jsou myšleny roční kurzy. Na Vašich stránkách jsem narazila pouze na pulroční, lišící se patrně v týdení intenzitě. Děkuji za odpověď

Simona

Dobrý den, mohu na voucher uplatnit i kurt španělštiny? Děkuji, pěkný den přeji.

Lucie

Dobrý den,
když bych měla zájem o odpolední a večerní výuku na FCE (za 4940,–), platil by na ni voucher také?

Perfect English

Dobrý den, ve skupině je minimální počet studentů 4 maximální pro gramatický kurz 15 pro konverzační 12. Kurzy mám pro všechny pokročilosti – od začátečníků až po rozšiřovací kurzy nebo přípravné kurzy na zkoušky. Doporučuji podívat se na naše webové stránky, kde najdete podrobný rozpis všech nabízených kurzů.

sarka

Dobrý den, kolik lidí je ve skupině?

stanislava

Dobrý den, chtěla bych zeptat, zda jsou lekce i pro velmi pokročilé studenty? Děkuji, Stanislava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru