Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Palačinka, nápoj a vstup na 25 metrů vysokou rozhlednu až pro dvě osoby

4,2 / 5 Liberecká výšina Liberec  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Michaela

Dobrý den mám stejný dotaz k voucherům s platností do konce dubna. Jelikož voucher má platnost už jen do příštího týdne a stále to vypadá, že se z Vaší strany nic neděje.
Položím tedy stejnou otázku. Voucher není možné využít, jelikož je rozhledna uzavřená, KDY BUDETE ŘEŠIT PRODLOUŽENÍ, NEBO VRÁCENÍ PENĔZ?!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :)
my nyní prodloužení řešíme ve spolupráci s jednotlivými provozovateli. Pokud by voucher nebyl prodloužen, ozvěte se nám skrze náš kontaktní formulář (https://www.slevomat.cz/kontakt) a vše případně dořešíme individuálně.
Pěkný den :)

Nikola

Hezký den, teď máte probíhající vouchery do 9/2021. Můj dotaz je k voucherům zakoupeným s platností do 4/2021. Předpokládám, že vstup na rozhlednu není teď možný? (I když je součástí voucheru), jak budete řešit tyto zakoupené vouchery? Dĕkuji, Nikola.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo, přesně jak píšete, rozhledna je nyní uzavřena. Nicméně pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru