Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nebuď prase u NC Královo Pole: dopřejte svému autu 1–4,5 hod. detailního čistění

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jaroslav Staníček

Dobrý den, měl bych zájem o nejvyšší program a termín o víkendu ke konci platnosti (konec května). Nejsem ale z okresu Brno, je možné se domluvit že pokud by byl stále (nebo opět) omezen pohyb mezi okresy tak by byl voucher prodloužen?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měl k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den :)

Nebuď prase - ruční mytí

Ano, je to možné. Stačí, když mi pošlete kód voucheru a já vytvořím termín na konec května a kdyby náhodou pohyb byl stále omezen, auto vám vyčistím hned, jak to bude možné.

Pěkný zbytek dne přeje,

Tým Nebuď prase.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru