Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohádkové zámky krále Ludvíka Bavorského – Neuschwanstein a Linderhof

4,5 / 5 CA Jukej Alpy - Německo

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Šárka Plašilová

Zdravím Vás, teď jsem se tu z komentářů dozvěděla, že se na zámek Neuschwanstein tedy nedostanem, což mě mrzí, neboť jsem na zájezd chtěla hlavně kvůli němu. Budeme si ho moci prohlédnout alespoň zvenku? Nebo k němu nepojedeme vůbec? Nerozumím, proč to u zájezdu není napsané, že prohlídka zámku nebude. :( Děkuji.

CA Jukej

Dobrý den, prodej této destinace bude dnes ukončen. Během dnešního dne očekávejte zprávu. Děkujeme.

Tomáš H.

Dobrý den, děkuji za předchozí odpověď. Mariánký most je bohužel do odvolání také uzavřený kvůli rekonstrukci. Chtěli jsme na zájezd jet hlavně kvůli návštěvě zámku Neuschwanstein. Nyní to tedy vypadá, že se nedostaneme ani do zámku, ani na nejatraktivnější vyhlídku na něj. Vlastně to vypadá, že program zájezdu bude hlavně o návštěvě městečka Fussen a zámku Linderhof. To úplně neodpovídá popisu zájezdu zde, ani na stránkách www.jukej.cz, a hlavně ani našemu očekávání od zájezdu. Bohužel jsem zájezd pro dva včera objednal a zaplatil. Jde prosím objednávku zrušit a vrátit peníze (nebo alespoň kredity na slevomat)? Číslo smlouvy je 202001879. Předem děkuji za odpověď.

CA Jukej

Dobrý den, mailem nám prosím sdělte čísla voucherů. Děkujeme.

Tomáš H.

Dobrý den, to že vstupné na zámky není zahrnuté v ceně zájezdu chápu. Zajistí prosím CA Jukej dopředu nákup vstupenek pro účastníky zájezdu, kteří o to budou mít zájem a připlatí si za vstupné? Např. na webu zámku Neuschwanstein uvádějí, že vstupenky se nyní dají kvůli opatřením koupit pouze online cestou. Další dotaz je, zda se počítá s tím, že účastníci zájezdu budou mít možnost a dostatečný čas k prohlídce návštěvnického okruhu avizovaných dvou zámků (za uváděných dodatečných cca 25 euro za vstupy). Předem děkuji za odpovědi

CA Jukej

Dobrý den, vstupné do zámku a zahrad bude pouze na zámku Linderhof, platí se v busu. Zámek Neuschwanstein je pravděpodobně až dokonce roku nepřístupný pro turistické skupiny, nelze provést rezervaci ani závaznou, ani nezávaznou. Navštívíme Marianský most s vyhlídkou a poté městečko Fussen. Děkujeme.

Denisa

Dobrý den chci s zeptat jestli čeká zahrnuje i vstupné či nikoliv ?
Děkuji předem za odpověď

CA Jukej

Dobrý den, vstupné není zahrnuto v ceně výletu. Děkujeme.

Michal

Zdravím,
jsme celý měsíc v Karlových Varech a chtěli by jsme s vámi jet na výlet,
prosím není možné nastoupit v KV do vašeho autobusu ? a jet na zájezd a zpět zase vystoupit ?
Děkuji, s pozdravem Michal Bazer,

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, v rámci voucheru je možné nastoupit a vystoupit pouze na uvedených nástupních místech, v Karlových Varech bohužel nástupní místo není. Děkuji za pochopení. Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru