Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená u Moravského krasu se snídaní a zázemím pro 2 nenáročné turisty

4,3 / 5 Penzion Havírna Jižní Morava (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Naděžda Řepková

Dobrý den, prosím Vás, kolik stojí polopenze pro jednu osobu a dvě děti 11 a 13let, měla bych zájem o pobyt u Vás v době od 3.8.2021 a to 5 dní a 4 noci. Stačí nám i dvoulůžkový pokoj s přistýlkou Máme středně velkého pejska kdyby mohl jest s námi byli by jsme rádi Je u Vás možnost vegetariánské stravy? Také nám napište zda je někde možnost koupání a pro děti nějaké aktivity Ráda bych k Vám s vnukem a vnučkou přijela. Děkuji za odpověď Přeji krásný den Řepková Újezd u Brna č. tel. 773071443

Slevomat.cz

Dobrý den, Naděždo, Vámi vybraný termín není bohužel k dispozici, ale můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu: info@restauracehavirna.cz nebo tel. +420 724 343 7­77 v případě uvolnění pokojů. Příplatek za přistýlku je 300kč/osoba. Jak máme uvedeno v nabídce servírovaná snídaně (výběr z menu, nabídka místních domácích surovin: kozí a ovčí sýr, jogurty, domácí marmeláda, domácí paštika a další), 1× tříchodové večerní menu – polévka, výběr ze 3 hlavních jídel, dezert. Bohužel domácí zvířata jsou povoleny pouze malá plemena 50 Kč/noc. Možnost vegetariánské stravy je k dispozici. V blízkém okolí je možnost koupaliště v Letovicích a aktivity jsou také možné zajistit. V případě dalších dotazů doporučujeme kontaktovat přímo penzion. Pěkný den, Tomáš :)

Anna

Dobrý den,
máte volno pro 4 osoby od 17.9 do 19.9?
Děkuji
 Anna

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno :)
ano, tento termín vidím v online kalendáři jako volný. Stačí si jej zde vybrat a poté v košíku nastavit počet voucheru na 2 ks, protože jeden voucher je pro dvě osoby. Pěkný den :)

Bohuslav Klečka

Krásný dobrý den Slevomate cz i penzionku Havírna.Upřesním dotaz.Vouchery ubytování byli zakoupeny s online termínem,který máme na od pondělí 12.7–14.7.2021.Šlo mi jen,abychom se ujistili,že se bude týkat dvou pokojů.Já osobně jsem tento penzion naštívil už třikrát a ted to bude na počtvrté a vždy jsem byl spokojen a nejen já.Moc se k vám opět těšíme.Na brzkou schledanou váš spokojený zákazník Klečka Bohuslav

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohuslave :)
vidím, že máte koupené dva vouchery do dvoulůžkových pokojů. Opravdu tedy máte objednané dva pokoje. Jistě si pobyt užijete.
Pěkný den :)

Penzion Havírna

Jéé, to nás těší, děkujeme moc, velice si toho vážíme a také se těšíme :)
hezký den
Míková – havírna

Bohuslav Klečka

Dobrý den.Právě jsem zakoupil dva vouchery ubytování na stejný datum.Do poznámek jsem zadal,že požadujeme dva pokoje,jelikož nebylo možné zadat počet pokojů.Budeme tedy mít dva pokoje?U jednoho z pokojů jsem zadával dětskou postýlku.Děkuji předem za odpověd.

Slevomat.cz

Dobrý den, Bohuslave :) každý voucher vždy platí na jeden pokoj. Pokud jste tedy koupil dva, tak budete mít k dispozici dva dvoulůžkové pokoje.
Pěkný den :)

Penzion Havírna

dobrý den, pokud jste si nekoupil vouchery s termínem, poprosím o zamluvení termínu co nejdříve, prázdniny se nám již plní, aby byly 2 pokoje volné. Volat můžete na tel. čísle 724 343 777.
Postýlku na pokoj připravíme zdarma, jen si prosím přibalte svoje peřinky, to nemáme. Děkuji a moc se na Vás těšíme :)
Hezký den, míková – havírna

Dana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je u vás možné uložení kol ? Nikde jsem to nenašla. Děkuji za odpověď, pěkný den.

Penzion Havírna

dobrý den, jezdí k nám hodně na kola, určitě není problém s jejich uložení.
Děkuji a budeme se těšit na případnou návštěvu :)
míková – havírna

Bohuslav Klečka

Dobrý den.Nebyla by možná i nabídka s polopenzí.Vždy tak bylo na výběr a vždy byl spokojen.Penzion se mi bohužel neozývá Děkuji za odpověd

Penzion Havírna

dobrý den, není problém domluvit u této akci polopenzi na místě, ale bude i každou chvilku běžet nová akce na léto s polopenzí, bowlingem a vínkem. Děkuji a těšíme se na Vaši návštěvu :)
Míková – havírna

Chadrabova

Dobry den, v textu nabídky je uvedena polopenze a pod nabídkou je text pouze pobyt se snídani.
Jak je to tedy?
Dekuji za upřesnění

Slevomat.cz

Dobrý den,
omlouváme se za chybu v nadpisu. Jedná se o pobyt se snídaní a 1× za pobyt s tříchodovým večerním menu, jak je uvedeno v textu nabídky. Chyba v nadpise již byla opravena.
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru