Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v přírodě blízko Českého Krumlova se snídaněmi a případně i večeří

4,6 / 5 Hostinec na Letné Jižní Čechy (mapa) 1 prodej

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jitka Chaji

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak by to bylo s ubytováním pro 2 dosp. a 2 děti (11 a 15 let). Je nutno zakoupit 2 vouchery a pak se domluvit v hotelu? Nebo je možné jeden voucher pro všechny 4 osoby? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, hotel nabízí pouze dvoulůžkové pokoje bez možnosti další přistýlky, proto tedy doporučujeme zakoupit 2 vouchery. Samozřejmě můžete kontaktovat také hotel na tel. +420 730 190 2­54 nebo e-mailu info@hostinecnaletne.cz a domluvit se s nimi na případném individuálním řešení. Pěkný den :) Kačka

Romana Mlynářová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na ostatní večeře, které nejsou součástí voucheru. Dá se zajistit u vás večeře i v jiné dny pobytu?
Jako každý den snídaně a večeře myslím. A ještě jeden dotaz prosím. Máme tři malé mazlíky. Dva joršírky a jednu čivavu. Byl by problém v tomto případě?
Děkuji za odpověď Romana

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano, velmi nás to mrzí, ale bohužel se nám přes veškerou snahu nepodařilo pro Vás informace ověřit. Poprosím Vás pro bližší informace k pobytu kontaktujte přímo hostinec na e-mailu info@hostinecnaletne.cz. Věřím, že se společně na všem domluvíte. Pěkný den, Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru