Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lososový, tuňákový nebo vegetariánský poke bowl i s ice tea pro 1 či 2 osoby

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivana

Dobrý den, je možné si nechat dát do své vlastní donesené nádoby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, jídlo si můžete odnést pouze v krabičkách od restaurace. Ve vlastních nádobách to není možné. Hezký den

Katka K.

Dobrý den, jako vtip dobré, dotazovali jsme se, jak v případě, když je maso údajně marinováno v sojové omáčce (nevíme, které maso takto marinujete), jak postupovat, resp. co vybrat? Bezlepková jídla nejsou již nic výjimečného…

Avocado Bistro

Dobrý den,

To nebylo myšleno jako vtip. Při přípravě poke bowl máme čerstvou rybu bez omáčky a marinuje se až když se servíruje na poke v misce ( abyste to měli co nejčerstvější ), nikoliv, že bychom to měli v marinádě předem. Ta sojová omáčka má puze asi 2% lepku, nicméně pokud potřebujete i tak bez stačí říct že máte alergii a že to potřebujete úplně bez lepku tzn, že by Vám obsluha pak měla říct že tím pádem rybu nebudete mít nijak dochucenou, jen když si ji smícháte s ostatními ingrediencemi tzn bude to bez sojové omáčky ( jediné kde je 2% lepku v poke ). Marinují se tím všechny poke =všechny ryby a dává se i do veggie poke bowlu, takže jakékoliv poké co máme v nabídce obsahuje sojovou omáčku, takže pokud ji nechcete nebo nemůzete je potřeba to říct a informovat personál, že máte alergii.
Tak doufám, že je již vše jasné :-) Kdyby ne, náš avokádový personál Vám velice rad poradí případně doporučí nějaké alternativy.

Přeji Hezký den,

Avocado Bistro.

Katka K.

Dobrý den,
jak mám vyřešit problém, když potřebuju poké 100% bez lepku (lepek je v sojové omáčce), když v sojovce marinujete lososa, tuňáka.. ?

Avocado Bistro

Dobrý den,

Dát si bez sojové omáčky. :)

Hezký den.

Vladimíra Bujanová

Dobrý den, je možná varianta bez sojové omáčky?

Avocado Bistro

Dobrý den, ano.
Stačí říct, že chcete bez sojové omáčky :-) Ale marinujeme v ní lososa, či tuňáka, pokud bude bez omáčky /marinování, nebude nijak dochucený. S čímž je potřeba počítat.

Iva D.

Dobrý den, jaká je váha pokebowl?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, je mi líto, ale bohužel se nám nepodařilo přes veškerou snahu tuto informaci ověřit. Kontaktujte proto prosím přímo poskytovatele na tel. +420 792 453 738 či e-mailu info@avocadobistro.cz. Pěkný den :)

Avocado Bistro

Dobrý den,
celková váha je přibližne 450–550 gr, takže slušná porce ze které se rozhodně najíte :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru