Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Péče o nehty: wellness mokrá pedikúra i s lakováním pro dokonalé nohy

4,7 / 5 Studio Safira Praha - Holešovice  (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
klient

Dobrý den, co prosím ovlivňuje, jestli se voucher prodlouží nebo ne, s ohledem na pandemickou situaci? V telefonátu nám bylo řečeno, že voucher automaticky prodloužen být nemusí a čekat do poslední chvíle není pro nás OK. Znamená to, že provozovatel se může rozhodnout, že poukazy jednoduše neprodlouží, je to tedy výhradně na něm?

Slevomat.cz

Dobrý den,

prodloužení voucheru ovlivňuje hned několik faktorů, a to například, zdali by situace nedovolovala stále do konce platnosti voucheru jeho využití nebo i komunikace a řešení této věci přímo s partnerem. Vždy se snažíme s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti.

Mrzí nás, v jaké situaci jste se ocitli, nicméně se v těchto chvílích snažíme opravdu reagovat na opatření vlády co nejoperativněji a jak jen naše možnosti dovolují.

Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru.

Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli další otázky, můžete opět kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru