Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oslaďte si život dortem z vyhlášené cukrárny Kolbaba: na výběr 3 druhy, z každého až 16 porcí

4,8 / 5 Cukrárna Kolbaba Ostrava Ostrava  (mapa) 121 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Magda Lena

Dobry den, ráda bych poprosila o prodloužení voucheru do 15.4. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdo,

bohužel vouchery takto individuálně prodlužovat nedokážeme. :( Můžete se nicméně nějak alternativně na využití Vašeho voucheru zkusit domluvit přímo s prodejcem, a to přes email bohm@cukrarnakolbaba.cz či telefon +420 721 071 554 .

Přeji krásný den,
Květoslava

Zuzana Harmanová

Dobrý den, máte prosím vás otevřeno, nebo výdejní okénko, chtěla bych si objednat dort. Děkuji za info. S pozdravem Harmanova

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, dort je možné nyní objednat dle dostupných kapacit v rezervačním systému. Pro objednání postupujte dle instrukcí v sekci Jak uplatnit. Pěkný den :)

Daniela Hamšíkova

Chtěla jsem se zeptat, minule jsem měla od vás čokoládový dort, byl výborný, a měl tmavý korpus. Tady píšete i v minulém voucheru to bylo, že korpus je světlý. Chci se zeptat jaký ten korpus bude.. Měli by jsme opět zájem objednat, ale chceme aby byl tmavý.. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo, v rámci této nabídky má Čokoládový dort světlý korpus, pokud byste měla zájem o jiný druh korpusu, můžete zkusit kontaktovat přímo prodejce na +420 721 071 5­54 nebo emailu bohm@cukrarnakolbaba.cz, se kterým se můžete domluvit na případné individuální změně. Pěkný den :)

Libuse Bartova

Pecete i bezlepkove dort?, prosim?

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše, ano, cukrárna peče i bezlepkové varianty dortů, avšak voucher z této nabídky nelze na bezlepkovou variantu uplatnit. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru