Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejnovější hit v oblasti hubnutí – modelace postavy laserem LLLT ZERONA tm U.S.A. Zhubněte až 2 konfekční velikosti a zpevněte tělo do plavek!

3,8 / 5 ZERONA Laser Centrum Praha - Staré Město  (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
maria

Thank you for your perfect offer. I will buy it!

Zerona Laser Centrum

THANK You for interest and look forward to Your vizit…
Have a Nice Evening. ZERONA PRAGUE.

Robert

Dobrý den, byl jsem u Vás ve studiu a jsem spokojený, fandím Vám a máte nejlepší přístroj v Praze, co dokáže je neuvěřitelný. Dě­kuji

Zerona Laser Centrum

DOBRÝ VEČER RADKU!!!!!!!
DÍKY za REAKCI!!! Mějte se OK

Zerona Laser Centrum

OMLOUVÁM se Vám Roberte,ještě jednou díky…))))

Jana

Dobrý den, můžu tuto proceduru podstoupit, když jsem před 2 měsíci měla trombózu v noze a nyní užívám Walfarin na ředění krve?

Zerona Laser Centrum

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, ale v současné době pro Vás není naše procedura vhodná. Pěkný večer.

Nikol

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat na několik věcí.

  1. Je kontraindikací návštěva Turbo Solária, které mi pomohlo doléčit mnohaleté potíže s atopickým ekzémem, popřípadě zda není problém samotný „momentálně“ zaléčený atopický ekzém?


  1. Ve Vaší nabídce máte několik variant Voucherů:


40 minut laserové lipolýzy včetně vstupní konzultace a 1 analýzy těla přístrojem InBody 


3× 40 minut laserové lipolýzy včetně vstupní konzultace a 2 analýz těla přístrojem InBody 


6× 40 minut laserové lipolýzy včetně vstupní konzultace a 3 analýz těla přístrojem InBody 


  • prosím o přiblížení pro koho je vhodná jaká varianta. Tedy, v jakém případě postačí 40minut, kdy je lepší 3 × 40minut a naopak kdy je potřeba 6 × 40minut?


  1. Návštěva laserové lipolýzy je možná pouze mimo dobu menstruace, nebo není překážkou?


Děkuji za informace a přeji krásný zbytek dne
Zerona Laser Centrum

Dobrý den, co se týče " zaléčeného" at. ekzému, to pro Zerona laser kontraindikace není, právě naopak…
K otázce variant vaucherů, první varianta je pro zákazníky, kteří mají zájem Zerona laser vyzkoušet na vlastní kůži anebo jednoduše řečeno nemájí v danou chvíli dostatek finan. prostředku, nebo neví co si kupují . Jinak základní procedura obsahuje vždy standartních 6 laserů. Můžeme to jednoduše přirovnat k Vámi výšše zmiňovanému soláriu, na solário nejdete přeci také jenom 1× když potřebujete mít výsledek.....?
Jinak musíte pochopit, že nelze ztratit 15 cm, nebo cca 5 kg tuku za 40 minut. Díky za dotaz

Johanka

Dobrý den, u ženy paže, břicho a boky vyjdou na jeden kupón? Byly v Americe nebo i zde pozorovány/popsány nějaké nežádoucí účinky, případně jaké? Děkuji za informace.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den, na dotaz jaké množství na kupónů…odpovídáme , že standartní počet je 6 laserových procedur.
Přístroj ZERONA se s velkým úspěchem používá již cca. 10 roků v USA a CAN a žádné nežádoucí účinky zjištěny nebyly.
Pozn.aut. : V případě nežádoucích účinků by totiž nebyl v USA schválen k užívání. )))

Marie

Dobrý den,
je na překážku kromě hornomální léčby také užívání hormonální antikoncepce?

Zerona Laser Centrum

Dobrý den, hormonální antikoncepce není brána jako konntraindikace. Pěkný den

Petr

Dobry den, je procedura Zeronou jedinym krokem, ktery vasim klientum doporucujete v ramci teto procedury, nebo je soucasti vasi procedury i doporuceni na ruzne vitaminove doplnky (treba pro detox; napr. typu Curva, apod.).
Jde mi o to, zda opravdu jde pouze o proceduru na pristroji Zerona, nebo se za timto skryva i prodej (doporuceni) na supplementy, bez kterych vysledek nebude tak veliky.
Dekuji.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Petře, vitaminové doplnky ani jiné preparáty díky kvalitě přístroje ZERONA nepoužíváme. Díky za dotaz.

Dan


Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,když bych potřeboval břcho, boky a prsa kolik bych měl mít voucherů? Boky a břicho se dělají dohromady nebo jen jedna partie?Mohu chodit každý den a mohl bych začít chodit již příští týden což je od 21.5.? Děkuji.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Dane, děkujeme za konkrétní otázku. Pro přístroj ZERONA je u mužů břicho, prsa a boky 1 PARTIE ! , přístroj je bezkontakní a díky sofistikované technice dokáže působit na tuto celou oblast zároveň. Jinak co se týče Vámi uvedeného data, je nám líto, ale nejdříve je nutné se sejít na konzultaci po telefonickém objednání, na které se dohodneme na termínech Vašich návštěv. V případě bližších dotazů doporučujeme telefonický kontakt a to i dnes . Pěkný den.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Dane, omlouváme se , ale otázka byla z Vaší strany špatně položena. Musíte rozlišovat PARTIE vs. Laser procedura. Jak jsme již řekli, pro nás je to 1 partie, ale na tuto 1 partii budete potřebovat minimálně 6 laser. procedur . Děkujeme .

Dan

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,když bych potřeboval břcho, boky a prsa kolik bych měl mít voucherů? Boky a břicho se dělají dohromady nebo jen jedna partie?Mohu chodit každý a mohl bych začít chodit již příští týden což je od 21.5.? Děkuji.

Maruška

Dobrý den, mám 57 kg, 166 cm, zhruba asi 2–3 kg navíc oproti dřívější váze, zajímal by mne úbytek hlavně na cm v pase, přes stehna a hýždě, postava se mi po 4 dětech zdá poněkud beztvará, bez pasu, i když mám pod špíčkem vypracované břišní svaly… Kolik procedur je pro mne vhodných? Děkuji

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Maruško, na Váš dotaz můžeme odpovědět pouze ANO, naše procedura je pro Vás naprosto idealní.
Jinak k otázce, doporučujeme 6 laser.procedur. Pěkný den.

Libuše

Dobrý den, četla jsem, že je to i pro pány. I když se rozhodl se sebou něco udělat, upravil alespoň jídelníček a zvýšil trochu pohyb, tak se váha nějak ustálila. Klasické pánské bříško a prsa „jedničky“.
33 let, 175 cm, nyní cca 87 kg. Je to vhodné i pro něho?
 Děkuji

Zerona Laser Centrum

Dobrý den , naše studio má 50% zákazníků pánů , a tento „problém“ je naprosto standartní, můžeme pouze odpovědět ANO. Pěkný den.

Jana

Dobrý den. Užívám Euthyrox 125 na sníženou funkci štítné žlázy a po odstranění vaječníků i hormonální substituci estrogeny/Estrofem 1mg/. Mohu v tomto případě absolvovat procedury na Vašem přístroji?

Zerona Laser Centrum

Dobrý den, děkujeme za dotaz, ale je nám líto, ale procedura pro Vás není vhodná. Pěkný den.

Eva

Dobry den,jsem ve znameni berana,trosku tedy skepticka vuci temto medicinam…verim tumiscentni liposukci a ne moc tomu ze me ozari a zhubnu.-))),na druhou stranu jsem zase otevrena a rikam si,zkusit se ma vse,proto prosim o informace,zda opravdu vysledky jsou viditelne?mam 176 cm,75 kg,minuly rok jsem zhubla 10 kg nyni mam zas 5 kg nahore,jsem sportovkyne,makam,a nehubnu,asi spatne jim…potrebuji pouze brisko a in body mi v teto oblasti zmeril 6 kg nadvahy tuku,pujde s tim zapracovat?

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Evo, to co zde píšete se nám zdá více než rozumné…))) Z našeho pohledu je tumiscentní liposukce je pro Vás naprosto zbytečná a Vaše „parametry“ jestli to takto můžeme nazvat jsou pro laserovou proceduru ZERONA idealní. Jinak přístroj Zerona je v jediný klinicky prověřený přístroj na světovém trhu a to by mělo mluvit v tento moment za vše. Přejeme slunný víkend a díky za konkrétní dotaz.))

Martin

Dobry den, predpokladam, ze snizena funkce stitne zlazy, lecena 1× denne Euthyrox 75 ug (mikro) by nemela byt kontraindikaci?
Dekuji.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Martine, předpokládáte celkem správně Váš problém nelze považovat za 100% kontraindikaci. Neznáme Váš konkrétní případ co se týče poměru váhy, věku, výšky , ale určitě u Vás musíme doporučit větší množství návštěv a to jak z hlediska jiné struktury „mužského“ tuku, ale také z hlediska snížené funkce štítné žlázy. V případě dalších dotazů Martine se na nás klidně můžete obrátit i telefonicky. Pěkný den.

Jaroslava

Dobrý den, byla jsem na tom na Floridě minulý léto a jsem mile překvapena že to je i v Praze a za takovou nízkou cenu.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Jaroslavo, děkujeme za Vaši pozitivní reakci. Ano ZERONA je v USA a Kanadě velmi populární a také dost drahá. Ještě jednou díky za připomínku..)))))

Natalka

Dobrý den, jsem štíhlá, dost štíhlá bych řekla.Je mi 52let.Jen na břiše mám pořád nějaký nadbytek.Snad kůže, pod kterou se drží tuk.Vím, že by to vyřešila plastika, ale nepotřebuji mít super krásné bříško,čímž myslím hladké, které nemám díky dvěma tehotenstvím a s tím spojenou nadváhou-tenkrát.Zbaví mne alespoň částečně tato metoda mého problému. Šlo by mi asi jen o pár cm, 5 – 7. Co myslíte? Kolik procedur? Děkuji za odpověď.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Natalko, máme zkušennost, že v okolí pasu naše klientky mají i větší cm úbytky, proto na Váš dotaz můžeme odpovědět pouze pozitivně tzn. ANO. Jinak doporučujeme 6 laserových procedur. Děkujeme za dotaz.

Hanča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně platnosti. Měla bych zájem o 6aplikací, ale vím, že bych k Vám mohla chodit od druhé poloviny srpna, jelikož budu mimo republiku. Je možné platnost prodloužit?
Děkuji za odpověď.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Hančo, tak v této věci nevidíme zase až takový problém. Jen by bylo dobré, pakliže je to pro Vás v pořádku se vidět předem na konzultaci, kde si vaše termíny zarezervujeme. Přejeme klidný den.)

Ivana

Dobrý den, zajímá mně otvírací doda dle objednávek, vzhledem k tomu, že se má chodit každý 3. den a jsem zaměstnaná, je možné návštěvy domluvit třeba od 19. hodiny ?

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Ivano, děkujeme za Vaši praktickou otázku.
Maximální zezpětí mezi samotnými lasery nesmí přesáhnout 72h. Co se týče času Vašich návštěv, bychom se domluvili v den tzv. konzultace, kde si Vámi vybrané termíny zarezervujete dopředu, ale 18,19hod není problém. Zatím se mějte prima.

Jiří

Dobrý den,
opravdu tato metoda dokáže odstranit pořádnou břišní pneumatiku ?

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Jiří,
naše studio si zakládá na tom , že naše klientela je z 50% tvořena muži, jinak co se týče Vašeho dotazu, v tuto chvíli nevíme co to je pořádná břišní pneumatika a jak dlouho je na svém"PRAVÉM" místě.)) Dle mnohaletého klinického testování přístroje ZERONA a našich zkušeností je ale nutné doporučít větší množství terapií, nejlepší by bylo se dohodnout osobně tzn. v tuto chvíli telefonicky. Hezký den.

Danka

Mám větší nadváhu cca 30 kg. Kolikrát odhadujete, že by se procedura musela opakovat a je to vhodné i pro vyšší nadváhu? jinak jsem zdravá.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Danko, Váš dotaz je celkem častý, jen musíme poznamenat, že je to u Vás dlouhodobější záležitost.
Ve Vašem případě doporučujeme celkem 12 aplikací, ale v pořadí 6 + 6, kde mezi prvním balíčkem a druhým balíčkem je dobré ponechat cca 1,5 měsíce pauzu. Jinak děkujeme za Váš dotaz .

Iveta

dobrý den,
podle toho, co zmiňujete o přístroji se zdá , že to není vhodné pro klienty, kteří mají kolísavou váhu, byť malou. protože se vyprázdněné buňky opět naplní zpět do původního stavu jako před procedůrou a klient je tam kde začal..či je tomu jinak??
děkuji

Zerona Laser Centrum

Dobrý den Iveto,

  1. kolísavavá váha je záležitostí více faktorů, a není to nic neobvyklého, právě naopak

2)při dodržování zdravého životního stylu jsou výsledky dlouhodobé
Pěkný den.
Jaja

Dobrý den,
po ukončení terapie, to je zřejmě jak uvádíte nahoře v příspěvku po 6 základních aplikacích, bývá průměrně jaký celkový úbytek?

Zerona Laser Centrum

Zdravíme Vás Jájo,
co se týče matematického úbytku na přístroji InBody to bývá 3–6 kg tukové hmoty, co sa týče cm úbytku jsou v součtu partií průměrné výsledky 12–20 cm. Pěkný den.

Blanka

Dobrý den,
kolik cm je úbytek po jedné terapii?
Děkuji.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den,
cm úbytky partií, se vždy sčítají až po ukončení celé procedury.

Kamila

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat kolik je potřeba aplikací? Děkuji.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den,
ideální počet je dán tělesnou dispozicí, ale většinou klienti u nás podstupují základních 6 aplikací.

Kamila

Dobrý den,
potřebovala jsem se zeptat, jestli to můžu podstoupit když mám 5 kg nadváhu? Funguje to i na celulitidu?
Děkuju za odpověď.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den,
na Váši otázku je celkem velmi jednoduchá odpověď..ANO. Co se týče celulitidy…ano, laser má velice pozitivní vliv na tuto záležitost.

Jana

Dobrý den,
prosím Vás chtěla bych se zeptat, zda toto můžu podstoupit když mám epilepsii, nemám žádné potíže, ale musím brát léky.
Děkuji za odpověď.

Zerona Laser Centrum

Dobrý den,
je nám líto, ale vzhledem k tomu, že se léčíte na toto onemocnění,aplikace pro Vás v současné době není vhodná.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru