Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Masážní gely Pferde Balsam s kaštanem koňským: úleva pro klouby i svaly

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

dali z

Skoda, ze uz ani ta konopna ani ta aloe vera nejsou. Nebyla by mozna nabidka mixu 4 masti, kde by se k tem 3, co mate k dispozici, pridala jeste 1 z nich jako 4. (misto tech konopi/aloe, co uz nejsou)? DIky.

Vivaco

Dobrý den,

bohužel tato akce je již takto nastavena a nelze kombinace měnit


Děkujeme za pochopení
Vivaco.cz

dali z

Nojo, tak zatimco jsem cekal 6 dni na odpoved, tak mezitim nabidka mixu zmizela. Ta varianta vcetne konopne masti mne zajimala. Skoda.

Vivaco

Dobrý den,

bohužel nyní je tato varianta opravdu vyprodaná. Budeme se snažit tuto variantu v co nejbližší době opět spustit.


Děkujeme za pochopení
Vivaco.cz

dali z

Dobry den. Zajimala by mne trvanlivost??? U chladiveho i hrejiveho mate uvedeno srpen 2021, u extra silneho duben 2022. Kdyz ale koupim mix 4 baleni, je uvedeno duben 2022. Jsou tedy jednotliva baleni hrejiveho a chladiveho z jine sarze, ktera uz prochazi v srpnu 2021, zatimco v mixu jsou trvanlivejsi sarze – nebo i v tom mixu jsou nektere do srpna 2021 a nektere do dubna 2022?

Nechci kupovat mix (coz jsou dohromady 2kg masti), kdyz by nektere z nich prochazely uz v srpnu 2021, to by se tezko spotrebovavalo. Ovsem zase kupovat pouze 1 baleni extra silne masti s trvanlivosti do pristiho roku, kdyz doprava stoji vice nez samotna mast, je dost hloupe.
 DIky.

Vivaco

Dobrý den,

po kontrole skladu, máme již všechny bylinné gely s expirací do roku 2022.

S přáním hezkého dne
Vivaco.cz

Alena

Vaše poznámka u nabídky „Doprava zdarma“ je značně zavádějící, neboť osobní odběr na provozovně skutečně není doprava. Navíc pokud nějaká firma umožňuje odběr přímo na provozovně, bývá toto zdarma, ale rozhodně to nebývá označeno jako doprava. Tímto vaším sdělením pouze klamete /nevím zda záměrně/ lidi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno,

u uvedené nabídky máte o ní v pravém sloupci veškeré potřebné informace. Jsou zde i způsoby doručení, kde je mimo poštovních či jiných přeprav, které jsou uvedeny i s poplatkem, napsáno „Osobní odběr na provozovně
Zdarma (4 prac. dny)“. Máme zde tedy jasně uvedeno, co zdarma je a co již není. Matoucí by to tedy býti rozhodně nemělo. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Petr

Co je prosím doprava zdarma ??? to že je osobní vyzvednutí zdarma ???

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, přesně tak, zdarma je osobní odběr na provozovně. Zboží můžete vyzvednout na provozovně prodejna Vivaco – centrum, Denisova 15, Olomouc nebo prodejna Vivaco – Holice, Technologická 924/19, Olomouc – Holice. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru