To si pošmáknete: exotické džemy, netradiční karamely i oříškové krémy

Přehled nabídky

Varianta:
Džem – banán, 55% hořká čokoláda a pomeranč, 175 g
Podívejte se na dalších 11 variant

V ceně varianty:

Džem – banán, 55% hořká čokoláda a pomeranč

  • Hmotnost: 175 g
  • Složení: banán 38 %, cukr, pomeranč 20,5 %, glukóza (tzv. hroznový cukr), hořká čokoláda 8,6 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), citronová šťáva (alergen 6 sójové boby)
  • Na 100 g hotového výrobku bylo použito 59 g ovoce
  • Ve 100 g výrobku je obsaženo 41,7 g přírodních sladidel
  • Skladujte v temnu do 25 °C. Po otevření skladujte do 6 °C a spotřebujte do 2 týdnů.
  • Expirace: 12. 5. 2021
  • Vyrobeno v České republice 

Doručení:

Osobní odběr Zásilkovna (3495 poboček)
59 Kč (4 prac. dny)

Osobní odběr Česká pošta - Balík do Balíkovny (2101 poboček)
92 Kč (4 prac. dny)

PPL
115 Kč (4 prac. dny)

DPD
119 Kč (4 prac. dny)

Česká pošta
139 Kč (4 prac. dny)

Doručuje obchod:

www.manstyle.cz
info@manstyle.cz
+420 721 263 422
Milena
Maliny s liči a růžovou vodou, mango a mučenka aj.
Cukrář prezentoval ČR na světových soutěžích
Zkušenosti z IF Café i podniku La Bottega

Vybrat variantu

Až se tyto dobroty stanou součástí vaší spíže, začněte nosit v kapse lžičku. Mohla by se vám hodit, až půjdete náhodou kolem.

Pokud patříte mezi milovníky exotických chutí, vyzkoušejte netradiční džemy SugarlifeMango a mučenka spolu s madagarskou vanilkou tvoří kombinaci, které jednoduše neodoláte. Nebo byste raději ochutnali nepasírovaný malinový džem s kousky liči a nádechem růže?

Jestli hledáte sladkost, kterou budete ujídat po lžičkách, sáhněte po čokoládovém karamelu s nádechem kávy, slaném karamelu nebo tzv. spáleném karamelu. Třtinový nerafinovaný cukr má po rozpuštění nádech spálenosti, a tím dostane skvělý říz!

Arašíd s karamelem a solí, lískooříškový křup nebo pomazánka s čokoládou a lískovými oříšky zase nadchne milovníky oříškových krémů, kteří si potrpí na klasiku, ale zároveň se nebrání novým příchutím.

Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy

Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.

  • V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
  • Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
  • Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech. 

Adresa pro případné vrácení zboží:

GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko

119 Kč
od 99