Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

To si pošmáknete: exotické džemy, netradiční karamely i oříškové krémy

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sugarlife.cz

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Český výrobek

Přehled nabídky
Český výrobek

Až se tyto dobroty stanou součástí vaší spíže, začněte nosit v kapse lžičku. Mohla by se vám hodit, až půjdete náhodou kolem.

Pokud patříte mezi milovníky exotických chutí, vyzkoušejte netradiční džemy SugarlifeMango a mučenka spolu s madagarskou vanilkou tvoří kombinaci, které jednoduše neodoláte. Nebo byste raději ochutnali nepasírovaný malinový džem s kousky liči a nádechem růže?

Jestli hledáte sladkost, kterou budete ujídat po lžičkách, sáhněte po čokoládovém karamelu s nádechem kávy, slaném karamelu nebo tzv. spáleném karamelu. Třtinový nerafinovaný cukr má po rozpuštění nádech spálenosti, a tím dostane skvělý říz!

Arašíd s karamelem a solí, lískooříškový křup nebo pomazánka s čokoládou a lískovými oříšky zase nadchne milovníky oříškových krémů, kteří si potrpí na klasiku, ale zároveň se nebrání novým příchutím.

Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy

Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.

  • V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
  • Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
  • Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech. 

Adresa pro případné vrácení zboží:

GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita