

















Až se tyto dobroty stanou součástí vaší spíže, začněte nosit v kapse lžičku. Mohla by se vám hodit, až půjdete náhodou kolem.
Pokud patříte mezi milovníky exotických chutí, vyzkoušejte netradiční džemy Sugarlife. Mango a mučenka spolu s madagarskou vanilkou tvoří kombinaci, které jednoduše neodoláte. Nebo byste raději ochutnali nepasírovaný malinový džem s kousky liči a nádechem růže?
Jestli hledáte sladkost, kterou budete ujídat po lžičkách, sáhněte po čokoládovém karamelu s nádechem kávy, slaném karamelu nebo tzv. spáleném karamelu. Třtinový nerafinovaný cukr má po rozpuštění nádech spálenosti, a tím dostane skvělý říz!
Arašíd s karamelem a solí, lískooříškový křup nebo pomazánka s čokoládou a lískovými oříšky zase nadchne milovníky oříškových krémů, kteří si potrpí na klasiku, ale zároveň se nebrání novým příchutím.
Cukrářský experimentátor Vlad Ryasnyy
Během studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Braníku si prošel nemalým množstvím soutěží a různými praxemi v známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomii. Zúčastnil se cukrářských kurzů různě po Evropě a sbíral zkušenosti. Nyní je aplikuje podle své představy a vytváří své vlastní receptury.
- V České Republice nejdříve sbíral zkušenosti u italského šéfcukráře Daniele Combi v podniku La Bottega a nadále La Cucina.
- Pracoval jako zástupce šéfa Ivety Fabešové v podniku IF Café a působil zároveň jako cukrářský lektor v cukrářské akademií IPPA, kde mj. asistoval cukrářským mistrům z celého světa.
- Nyní je lektorem v cukrářské akademii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti na cukrářských kurzech.
Adresa pro případné vrácení zboží:
GSshop solution s. r. o., Pražská 1, 678 01 Blansko