Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní preventivní programy pro zdravý život. Vyberte si z 8 specializovaných prohlídek, které zanalyzují váš zdravotní stav po všech stránkách!

4,1 / 5 Centrum prevence Praha - Chodov  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
V

Program Zdravého hubnutí – sestavení jídelníčku vede na běžné potraviny nebo na nějaké konkrétní potravinové doplňky (Herbalife apod)?

Centrum prevence

Dobrý den,
jídelníček je sestavován individuálně a je složen z racionální zdravé stravy, kde není třeba jiných potravinových doplňků.

Soňa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké testy na rakovinové markery (pro ženy) děláte a jaké jsou ceny ?
V ceníku jsem nic nenašla.
Děkuji.

Centrum prevence

Dobrý den,
kompletní nabídku krevních testů včetně rakovinových markerů naleznete na našich webových stránkách na záložce Preventivní programy – klikněte na panel „Sestavte si lékařskou prohlídku dle Vašich potřeb“.

Martina

Dobrý den,
je možno č. 2 tedy zdravé hubnutí i pro děti? (9let)
Děkuji za odpověď.

Centrum Prevence

Dobrý den,
bohužel není možné využít voucher pro děti. Centrum prevence poskytuje služby pouze pro dospělé.

Tomáš

Dobry den,
chtel bych se zeptat na komplexni program. Prvni navsteva je 20 minut a druha 90 minutova je rozdelena mezi specialisty (fyzioterapeut, nutriční specialista, psycholog, internista – kardiolog)?

centrum prevence

Hezký den,

ano komplexní program je skutečně rozdělen do dvou návštěv. První návštěva zahrnuje odběry biologického materiálu+anam­nestický dotazník a druhá návštěva zahrnuje podrobné vyšetření specialisty. V závislosti na Vašem zdravotním stavu se druhá návštěva může o nekolik minut prodloužit.

Zdeněk

Dobrý den, měl bych zájem o komplexní program. Je v programu zahrnuto o vyšetření krve v plném rozsahu jako pod bodem 7. nebo je možné je případně doplatit? Děkuji

centrum prevence

Dobrý den,

Komplexní program zahrnuje krevní analýzu v menším rozsahu. Neobsahuje krevní skupinu+Rh faktor a tumor markery prostaty. Je možné si jej doplatit zvlášť. Na webových stránkách centra prevence je ceník samostatných krevních vyšetření v sekci preventivní programy – sestavte si lékařskou prohlídku…

Veronika

Dobrý den, u té preventivní prohlídky: na té druhé návštěvě si můžu vybrat ke komu chci jít či zůstat dýl nebo musím navštívit všechny popsané subjekty (každýho kolem 20 min)? Děkuji za odpověď.

Centrum prevence

Dobrý den,

při druhé návštěvě absolvujete konzultaci u všech čtyřech specialistů. U každého strávíte 20 minut minimálně. Je možné, že se u některých zdržíte déle (v závislosti na Vašem zdravotním stavu).

Mája

Dobrý den, měla bych zájem o komplexní program, pokud k němu lze připlatit test na potravinové alergie a na rakovinové markery. Je to možné, a jaká je cena? Děkuji.

Centrum prevence

Dobrý den,

testy na potravinové alergie bohužel neprovádíme. Testy na rakovinové markery ano, ale je potřeba blíže specifikovat, o které byste měla zájem. Kontaktujte nás, prosím, na email info@centrumprevence.cz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru