Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Všechno, po čem jste toužili v roce 2020 + věštba od Rišandy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Miloslava

Konečně něco pozitivního :-) Přejeme vám všem pevné zdraví a spoustu nápadů i v novém roce 2021.

Slevomat.cz

Hezký den, Miloslavo, jsem ráda, že se Vám nabídka líbí a že Vás třeba i pobavila. :) Děkujeme za přání a přeji Vám vše nejlepší do nového roku!

Miroslava Prášková

Drazí v Slevomatu. Vaši dnešní nabídku jsem musela sdílet. Světový nápad. Nezapomenu na Dáme dálnici Praha-Brno 😁. Přejeme vám spoustu dalších dobrých nápadů v roce 2021. U boduje osobní vozík do supermarketu. 😁

Slevomat.cz

Hezký den, Miroslavo, jsem ráda, že Vás nápady zaujaly a šíříte je dál :) děkujme za přání a přeji Vám vše nejlepší do nového roku!

Eva S.

Skvělé dnešní nabídky :-)
Tekly mi slzy jak jsem se smála. Zaujal mě neviditelný kelímek na svařák a kávu, při představě jak uplatňuji voucher na kopci za vsí…jsem vybuchla smíchy tak, že si dítko zesílilo televizi a šlo mi vypnout počítač :) :) :) Děkuji za zábavu a zážitky…přeji Vám všem pevné zdraví a vše nej nej nej v novém roce 2021.

Slevomat.cz

Hezký den, Evo, jsem ráda, že Vás naše speciální nabídka pobavila :) děkujeme za přání a také Vám přeji vše nejlepší do nového roku!

Lucie Poláková

Chtěla jsem koupit jako dárek… Nejde, no, tak se zase budeme muset snažit v tom novém roce sami 😄. Děkuji za Vaše služby a držím palce, ať se Vám i nadále v podnikání daří. Mějte všichni ve Slevomatu krásný, pohodový a úspěšný rok 2021! 🍀

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :) každému by se nějaká pomoct, kterou nabízí tato akce hodila. Věříme, že pro Vás bude příští rok šťastný. Přejeme Vám tedy do nového roku hodně štěstí, radosti a hlavně zdraví. Pěkný den :)

Jirka Hanousek

Storno celého roku 2020, to bych bral a dal bych za to i ty peníze. Nějak to letos nevyšlo. Tak aby nám i Vám všechno v příštím roce šlapalo jak má!

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, věříme, že příští rok bude lepší a radostnější. Přejeme Vám hodně štěstí a hlavně zdraví o nového roku. Pěkný den :)

Iva

👍👍👍👍👍
🍾🥂😀

Slevomat.cz

Přeje Vám krásný nový rok :)

Alena

Už dlouho jsem se tak od srdce nezasmála jako při dnešních nabídkách! Děkuji a přeji celému Slevomatu úspěšný Nový rok 2021

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, velmi Vám děkujeme za příjemný ohlas. Těší nás, že jste se s námi zasmála. Přejeme Vám také hodně úsměvů i do nového roku. Krásný den :)

Eva

Fakt škoda že to nelze koupit, investovala bych do všech nabídek !
Přeju Slevomatu vše nej-nej-nej do nového roku 2021 a hlavně neztrácet vtip !

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, moc děkujeme za přání. Jsme rádi, že jsme Vás v těchto časech pobavili a potěšili. Za celý tým Slevomat Vám také přejeme všechno nejlepší do nového roku. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru