Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Účinné ošetření akné či vrásek peelingem s kys. mandlovou, hyaluronem a kolagenem

4,8 / 5 Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
haka

Dobrý den Dano, omlouvám se, ale už si připadám jak v blázinci… Když se ptáme u Slevomatu, říkají, že se máme ptát u provozovatele, když u provozovatele, zase nás odkazujete jinam… Můžete nám poradit, když je od 27.12. uzavření služeb, kdy máme poukaz využít?? Je asi logické, že nějaké prodloužení /je nám jedno, kdo to prodlouží/ se bude muset udělat, když se stále prodlužuje i nouzový stav… Jsme z toho jeleni, když doba plyne a s poukazy nikdo nic nedělá, a přitom by to mělo být automatické… Na zákaznické lince Slevomat je nahraná pouze hláška „indivudální prodloužení voucheru není možné“. To je teda celkem vtipné. A určitě po takovýchto zkušenostech doporučíme známým, aby si koupili pár poukazů a dostali se do problémů… Jsme z toho dost zklamáni, očekávala bychom lepší a hlavně proaktivní přístup!

Dana Slavíková

Ja se omlouvam, ale doopravdy, vse nastavuje Slevomat. Ja nemam ani k dispozici Vase cisla voucheru a mohu je uplatnit az po peci, kterou nyni neprovedeme a s prodlouzenim budu urcite souhlasit, jak me Slevomat oslovi a pak to opet oni prenastavuji v systemu prodlouzeni akce, poslou mo dodatek k akci na schvaleni. Takto to vzdy od lonska fungovalo.
Pokud muzete mi zavolat na telefon 737800202, zkusite mi nadiktovat cisla voucheru, ja oslovim manazerku akce na Slevomatu, co mi rekne, ale vzdy klienti jednali se Slevomatem, kdyz voucher zakoupili tam a pak se mnou. Rada zkusim pomoc.

 Dana

haka

Dobrý den,
pokud mám voucher do 31.3. a do té doby bude lockdown, bude se platnost automaticky prodlužovat ?

Dana Slavíková

Pekny den, vse je dobre konzultovat se Slevomatem, ale z me strany neni problem, ale vse nastavuji oni😊

Budu se tesit

 Dana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru