
Termín
Platnost do 30. 4. 2021.
V ceně
- 2× amuse-bouche
- 2× domácí chléb, škvarky, lojová svíčka
- 2× první předkrm dle výběru
- Čerstvé ústřice, citrón, mignonette
nebo - Maki a California rolky, nakládaný zázvor, wasabi, sojová omáčka
- Čerstvé ústřice, citrón, mignonette
- 2× druhý předkrm dle výběru
- Pečeně z grilu
nebo - Hovězí oponka z plemene Čestr
- Pečeně z grilu
- 2× polévka
- Hovězí vývar, kořenová zelenina
- 2× hlavní chod dle výběru
- Telecí líčka
nebo - Štika
- Telecí líčka
- 2× příloha
- Černý kořen
nebo - Grilovaná zelenina
- Černý kořen
- 2× jahodový sorbet, Prosecco, jedlé květy
- 2× dezert dle výběru
- Vaječná špička
nebo - Čokoládové kremrole
nebo - Hrušky v karamelu
- Vaječná špička
- 2× Káva a sušenky
Důležité info: Menu je vzorové. Obsah se pravidelně mění, druhy chodů zůstávají stejné (hlavní chody budou vždy maso a ryba). Aktuální menu najdete vždy 1 den dopředu na FB stránkách.
Omezení
- Na degustačním menu si vždy pochutnáte v neděli od 12 do 15 hodin.
- Rezervace: Svůj stůl si zarezervujte na tel. 222 881 212 a zároveň nahlaste kód voucheru.
- Rezervaci lze zrušit 12 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Sedmý den v týdnu stvořil bůh pro odpočinek. Proto v neděli zapomeňte na vaření a nechte se božsky pohostit.
Nadpozemský zážitek vás i vaše chuťové buňky čeká v restauraci The Artisan vyhlášeného pražského hotelu Marriot. Každou neděli od 12 do 15 hodin se tu budou pořádat degustační odpoledne, při kterých ochutnáte spoustu skvostného jídla servírovaného přímo k vašemu stolu. A kolik toho sníte, je jen na vás.
Složení pokrmů se každý týden mírně liší, aby bylo možné stále ochutnávat něco nového. Pokud s sebou vezmete i děti, nemusíte se obávat, že by nudou vyváděly nepřístojnosti. Kromě živé hudby, která vám zpříjemní atmosféru u stolu, bude připraven také doprovodný program pro děti, aby se zabavily, zatímco si dospělí budou užívat každé sousto. Dokonce bude připravená i tombola.
Na uvítanou vás vždy bude čekat přípitek a malá pozornost šéfkuchaře v podobě amuse-bouche. Takto rozehřátí se pak můžete těšit na dokonalý koncert chutí, který se bude skládat z těchto lahůdek:
- Speciality z Josper grilu – prémiové lokální hovězí či vepřové maso z řeznictví Amaso a čerstvé ryby z Kalendovy Chabrybárny
- Široký výběr předkrmů a salátů
- Domácí polévka
- Sushi a mořské plody
- Čerstvé i zrající sýry z Mlékárny Krasolesí
- Domácí dezerty a zmrzlina
- a další speciality, které si aktuálně můžete ověřit na facebookových stránkách
Laskominy pro vás bude připravovat tým šéfkuchaře Davida Rejhona, který sbíral zkušenosti nejen v Praze, ale i New Yorku, Bangkoku, Saigonu nebo Hongkongu. Vaří zásadně z kvalitních lokálních surovin, které si pečlivě vybírá u místních dodavatelů, s nimiž udržuje velmi úzké vztahy.