Dobrý den,objednala jsem si u Vás už po několikáté.Vždy velmi
spokojená.Chtěla jsem se zeptat,proč se u nákupu zahradní směsi,
popř.jablka kroužky doporučuje konzumovat až po omytí teplou vodou. Děkuji
Linhartová
Velkoobchod Pohoda
Dobrý den, ovoce je sířeno, tak je to doporučení.
„Použití oxidu siřičitého (E220) obsahuje naprostá většina sušeného
ovoce. Používá se jednak ke konzervaci a zároveň má vliv na výslednou
barvu sušeného ovoce – je zachována původní jasná barva. Bez jeho
použití je sušené ovoce nevzhledné, má většinou hnědou, nebo tmavou
barvu,
Pozitivní vlastností je, že zabraňuje růstu plísním a baktériím. Proto
při výrobě sušeného ovoce, které oxidem siřičitým nebylo ošetřeno,
jsou vyšší nároky na použitou technologii, čistotu a kvalitu surovin,
abychom si nekupovali sice potraviny "bez chemie“, ale na druhou stranu
s plísní."
S pozdravem
Radka Stará
POHODA
LENKA POKORNÁ
dobrý den, lze zakoupit více druhu do jedne zasilky?
Slevomat.cz
Dobrý den, Lenko, pokud máte zájem o více druhů zboží od stejného
prodejce je samozřejmě možné objednat vše na jedno poštovné. Jak na to?
Stačí si vložit jednu variantu produktu do košíku tlačítkem Koupit, poté
se vrátit třeba tlačítkem zpět, zpátky do nabídky. Vyberete si další
druh a opakujete postup tolikrát, až máte v košíku vše potřebné. Nákup
poté dokončíte výběrem dopravy a platbou :) Pěkný den
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den,objednala jsem si u Vás už po několikáté.Vždy velmi spokojená.Chtěla jsem se zeptat,proč se u nákupu zahradní směsi, popř.jablka kroužky doporučuje konzumovat až po omytí teplou vodou. Děkuji Linhartová
Dobrý den, ovoce je sířeno, tak je to doporučení.
„Použití oxidu siřičitého (E220) obsahuje naprostá většina sušeného ovoce. Používá se jednak ke konzervaci a zároveň má vliv na výslednou barvu sušeného ovoce – je zachována původní jasná barva. Bez jeho použití je sušené ovoce nevzhledné, má většinou hnědou, nebo tmavou barvu,
Pozitivní vlastností je, že zabraňuje růstu plísním a baktériím. Proto při výrobě sušeného ovoce, které oxidem siřičitým nebylo ošetřeno, jsou vyšší nároky na použitou technologii, čistotu a kvalitu surovin, abychom si nekupovali sice potraviny "bez chemie“, ale na druhou stranu s plísní."
S pozdravem
Radka Stará
POHODA