
2× 1000 g vepřových kolen na černém pivě, křen, okurka, beraní rohy, cibule, hořčice, ošatka pečiva
Termín
Platnost do 17. 11. 2012.
- Rezervace alespoň 2 dny předem na tel. 724 322 886.
- Voucher platí na konzumaci v restauraci (nedojedené jídlo je možné zabalit s sebou).
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
1× 1000 g vepřového kolena na černém pivě a 1× 300 g salát s kuřecím a jogurto-česnekovou zálivkou
Termín
Platnost do 17. 11. 2012.
- Rezervace alespoň 2 dny předem na tel. 724 322 886.
- Voucher platí na konzumaci v restauraci (nedojedené jídlo je možné zabalit s sebou).
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 17. 11. 2012.
- Rezervace alespoň 2 dny předem na tel. 724 322 886.
- Voucher platí na konzumaci v restauraci (nedojedené jídlo je možné zabalit s sebou).
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co by se stalo, kdyby se pečená žebírka provdala za pivo? Říkala by si žeBEERka. Co se ale stane, když se s pivem sblíží dozlatova pečená vepřová kolena, zjistíte v plzeňském historickém hostinci U Bílého lva.
Masa od kosti, nikdy není dosti, říká staré přísloví. Zakrojte s chutí nůž do toho nejlahodnějšího pečeného masa a vyzbrojte se pořádným hladem. S dnešním voucherm vás čeká bohatá hostina pro DVA.
S voucherem za 209 Kč vám mistr kuchař připraví dvě voňavá vepřová kolena. Čekají vás 2 kilogramy marinovaných pečených zadních kolen na černém pivě a k zakousnutí dostanete také pečivo, beraní rohy, okurky, cibuli, hořčici a křen pro ostré hochy.
Voucher za 174 Kč vám umožní dopřát si hody ve společnosti dam. Vydáte se na 1000 g marinovaného pečeného vepřového kolena na černém pivě a 1 čerstvý salát se zeleninou i restovanými kuřecími prsíčky. Samozřejmostí je rovněž pečivo, beraní rohy, okurky, cibule, hořčice a křen pro dokonalý požitek z vepřového masa.
S voucherem za 139 Kč si pochutnáte na dvou křupavých zeleninových salátech s restovaným kuřecím masem a česnekovo-jogurtovým dresinkem. Každý salát má 300 g a připraven z té nejčerstvější zeleniny. Ideální pro dámy a dívky každého věku či v parném letním dni.
Pro osvěžení vám natočí tradiční Prazdroj 12° i Gambrinus 11°.
Do stylového historického hostince míří spokojení hosté již po 400 let. V domě z roku 1628 byly totiž pohostinské služby provozovány od samého začátku. Přijďte vedle výtečného jídla okusit i zdejší jedinečnou atmosféru.
V příjemném atriu probíhá v letních měsících grilování a je také jediným místem v nekuřácké restauraci, kde si mohou kuřáci po dobrém jídle zapálit.
V jídelním lístku si vyberete spoustu výborných pokrmů. Vedle vynikajících žebírek najdete šťavnaté speciality z hovězího, vepřového i kuřecího masa. Na své si přijdou milovníci ryb (grilovaný losos) i fandové staročeské kuchyně, kterým zavoní pečená kachnička, nebo vegetariáni.