Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zase jako nové: profesionální čištění i impregnace sedacích souprav a čalounění

4,9 / 5 Nano clean express Vraňany  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Gabriela

Dobrý den. Potřebuji vycítit matraci, 180×200. Půjde to a jaka bude cena? Myslíte, ze vyschne do vecera,pokud se objedná čištění na rano?Praha 10, dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo, v rámci této nabídky je možné zakoupit voucher na čištění pouze uvedených typů nábytku. Pokud máte zájem o vyčištění matrace, můžete zkusit kontaktovat přímo prodejce na tel. +420 725 951 2­20 nebo emailu Info@nanoclean-express.cz, se kterým se můžete domluvit na případné individuální nabídce. Pěkný den :)

Markéta

Dobrý den, mám pohovku širokou 140 cm, takže není třímístná, ale už to ani není křeslo. Jaký voucher bych měla zakoupit? Předem díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, je mi líto, ale bohužel se nám nepodařilo přes veškerou snahu tuto informaci ověřit. Kontaktujte proto prosím přímo poskytovatele na tel. či e-mailu.

Pěkný den :)

Martin Buchal

Nano clean express

Dobrý den momentálně zde nenabízíme dvou místnou sedačku. Pokud máte ale zájem můžeme se domluvit. A sedačku přijet vyčistit dle běžného ceníku. Cena za dvou místnou sedačku je 499 +149 doprava v rámci Prahy. Doprava do 25km od Prahy je za 199,– Kladno, Slaný, Louny a okolí doprava zdarma. Čekací doba na termín je momentálně 2–3 týdny.
Pěkný den přeji.
Kašpar N.C.E

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru