Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 9 kol na jednom ze 3 okruhů v BMW M3 nebo 130i Cup s rallye závodníkem Martinem Semerádem

4,9 / 5 Driving Academy (3 pobočky) Ostrovačice  (mapa) 63 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
David

Dobrý den. Pokud voucher využiji jako řidič, pojištění si hradím sám. Kolik zhruba pojištění stojí a lze nějak domluvit přes Vás? Předem děkuji za odpověď.

Driving Academy

Dobrý den, pojištění není povinné, jelikož pojištění na uzavřený okruh prakticky neexistuje. Ve voze je vždy instruktor, který dbá na to, aby řidič nepřeceňoval své možnosti a zacházel s vozem v rámci bezpečnosti pro sebe, vůz i okolí. Jediná možnost pojištění o které víme, je na Autodromu Most, která je dohledatelná na jejich stránkách. V praxi jej však zatím nikdo nepvyužil.

David Žižka

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi jízdou ze slevomatu a Sport Trainingem na Vašem webu, slevomat je na např. 2 kola jízdy/2699 a Sport Training je 150minut jízdy/3500? Je v jízdě ze slevomatu také teoretická+prak­tická část a je možné si vybrat auto, s kterým se pojede? Poslední dotaz, koná se Sport Training také v Mostě? Mockát děkuji za odpověď.:)

Driving Academy

Dobrý den, akce zde na Slevomatu jsou čistě na pronájem vozu “na zkoušku”. Kurzy a lekce na webu Driving Academy jsou pro účastníky s vlastními vozy, případný pronajem našeho vozu je se značným příplatkem vůči standardní ceně s vozem vlastním :)

Ivana H.

Dobrý den, nikde jsem se nedočetla jak dlouhá je trať v Brně a jestli se jezdí přímo na okruhu nebo malé trati. Děkuji za odpověď.

Driving Academy

Dobrý den, jezdíme na „velkém“ okuruh, čili přímo Masarykův okruh Brno, který měří 5,4km.

Aleksandra

Dobry den, chtela bych se zeptat na vek dite od kdy muze se zucastnit jako spolujezdec?

Driving Academy

Dobrý den, po souhlasu zákonného zástupce není minimální věk omezen, nicméně doporučujeme zážitek darovat dětem starším 10ti let, at z toho něco mají :)

Eduard Kebort

Dobrý den.
Máte představu, kolik asi bude v r. 2021 termínů – jde mi především o okruh v Mostě.
Pokud by termín v Mostě nevyhovoval lze to po dohodě s vámi přesměrovat na jiný okruh?

Slevomat.cz

Dobrý den, Eduarde, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na provozovatele na e-mail info@driving-academy.cz, se kterým se můžete domluvit na podrobnostech využití. Pěkný den :)

Driving Academy

Dobrý den, termíny začneme vypisovat ve chvíli, kdy to bude možné, v rámci aktuálních opatření covid-19. Veříme, že začneme nejpozději začátkem dubna a termíny věříme, že budou minimálně 2× do měsíce, primárně v Mostě.

Nikol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je v ceně i palivo?

Driving Academy

Dobrý den, ano, cena již obsahuje veškeré náklady spojené se zážitkem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru