Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vánoční set Slováckého pivovaru: ležák i IPA a ALE, šest litrových lahví

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana Valenová

Dobrý den,
zakoupila jsem Vaše zboží 2×, ještě před upozorněním ohledně odmítnutí převzetí zboží zásilkovnou.
Prosím o informaci, jakým způsobem nyní postupovat.
Jsem ochotná doplatit přepravu, byť cena 220 Kč za 12 piv v plastu mi přijde více, než extrémní.
Děkuji za odpověď.

Slovácký pivovar

Dobrý den paní Valenová. Balíčky Vám zašleme zvlášť na naše náklady. Dnes budeme dávat dohromady objednávky které Zásilkovna ještě doručila a které nám vrací. Předpokládám, že ještě během dnešního dne Vám balíčky odešleme. Nám se ta cena za poštovné zdá také vysoká, proto takovou částku po vás ani nechceme a budeme to řešit se Zásilkovnou.

Stáňa Voplakalová

Dobrý den, v případě, že bych objednala např. dvě balení, tak mám jednu dopravu a nebo ke každému balení se musí zaplatit dopravné? Děkuji za odpověď.

Slovácký pivovar

Dobrý den, od pondělí přestala Zásilkovna přepravovat balíky o hmotnosti větší než 10 kg a začala nám je bez upozornění vracet. Proto jsme upravili nabídku tak, že je možné objednat pouze 1 balení. Pokud byste chtěla více balení, budete muset udělat každou objednávku zvlášť a vždy uhradit poštovné v plné výši. Bohužel.

Kristýna Šubrtová

Dobrý den, dají se někde najít recenze produktu? Dnes jsem posílala recenzi, kterou ale nemůžu nikde najít a myslím si, že byla poměrně podstatná pro budoucí kupující.
Děkuji za odpověď :)

Katka

Dobrý den, jak piva skladovat? Měla by být až do Vánoc v chladu?

Děkuji,

Slovácký pivovar

Dobrý den, ano pivo by se mělo skladovat v chladu. Pokojová teplota mu moc nesvědčí, přece jenom se jedná o potravinu. V lednici být nemusí, stačí když jej uskladníte v nějaké chladnější místnosti.

Martin Holub

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. U možnosti Osobní odběr Zásilkovna je cena poštovného stejná jako u možnosti Zásilkovna – doručení na adresu a to 110 Kč. Nemělo by to být spíš 65 Kč?
Děkuji za odpověď.

Slovácký pivovar

Dobrý den, hmotnost a rozměry zásilky bohužel spadají pod vyšší tarif. Je jedno jestli si jej vyzvednete doma nebo na pobočce. Někomu vyhovuje právě odběr na pobočce z důvodu, že nemusí čekat na kurýra a zásilku si vyzvedne až bude mít čas. Proto jsou v nabídce obě dvě varianty.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru