Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční předplatné časopisu Junior a elektronické předplatné Světa na dlani

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
maminka

Dobrý den.
Objednala jsem toto zboží a v nabídce je 6 po sobě jdoucích čísel. Aktuálně na stránkách vydavatele vidím, že v harmonogramu tohoto titulu pro letošní rok je 5 čísel. Tzn. toto předplatné bude platné až do roku 2022?

RF Hobby

Dobrý den,
ano máte pravdu. Tento rok vycházíme v pěti vydáních do roka. To znamená, že ikdyž si objednáte od č. 1/21 (což bude dvoučíslo, takže 1+2/21) budete mít předplatné šesti čísel, takže do č. 1/22 včetně.
Přeji hezký den.
I.Přibyslavská
ředitelka odd. distribuce
vydavatelství RF Hobby

Bohumila Hanáková

Dobrý den.
Připadám si jak v Jiříkově vidění. Nedávno jsem synovi zakoupila předplatně časopisu 21. století Junior a s prvním číslem (na začátku října tohoto roku) mi přišla informace, že tento časopis nebude vycházet, že číslo, které nám přišlo je číslem posledním a že nám místo něj budou posílat něco jiného. To jsem odmítla. A teď je tu šok, že tady nabízíte předplatné něčeho, co nemá vůbec vycházet????

RF Hobby

Dobrý den paní Hanáková,
máte pravdu, opravdu jsme byli rozhodnuti, že titul ukončíme. Zvedla se ale obrovská vlna zájmu, dostali jsme neskutečné množství proseb a žádostí, abychom Juniora zachovali, že je to Váš velmi oblíbený časopis, který Vám hlavně teď v době distanční výuky hodně pomáhal. Pan vydavatel se tedy rozhodl tyto žádosti vyslyšet a Juniora tedy neukončovat.
Všem jsme znovu poslali informaci o této skutečnosti, která se k Vám ale jak je vidět nedostala.
Takže ano, Junior zůstává!
Ivana Přibyslavská
ředitelka odd. distribuce
vydavatelství RF Hobby

Bubu

Dobrý den, chci se ujistit, že se jedná o předplatné na nadcházející rok 2021, nikoliv čísla roku letošního. Je to tak? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, jedná se o předplatné na nadcházející čísla. Přeji hezký den Simona

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru