Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zlaté nafukovací balónky o velikosti 40 cm ve tvaru písmen

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

xaver

dobrý den. a co číslice prosím?

Slevomat.cz

Dobrý den, Xavere, v rámci této nabídky jsou nabízeny pouze nafukovací písmena. Pokud máte zájem o nafukovací číslice, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce, která bude obsahovat i variantu s číslicemi neunikne. Pěkný den :)

levnelampiony.eu

Číslice 0 až 9 (v různých provedeních včetně stejné série jako zde nabízená písmena) máme aktuálně skladem na eshopu a lze je přikoupit zvlášt a dodat dohromady.

Dita

Dobrý den, bude k dispozici ypsilon? Děkuji.

levnelampiony.eu

Dobrý den. Písmeno Y bylo přidáno do nabídky.

Ema

Dobrý den, do kdy musím zboží vyzvednout? Děkuji za odpověď.

levnelampiony.eu

Dobrý den, voucher musí být u obchodníka uplatněn v době jeho platnosti. Po individuální dohodě lze zakoupené zboží vyzvednout i později, alespoň v minulosti jsme takto vždy vyhověli zákazníkům s vouchery Slevomat.

Ema

Dobrý den, do kdy je platnost této nabídky? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

bohužel prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si ale nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, aby jste případně o jeho akcích byla v obraze. :)

Krásný den,

Květoslava

Adéla

Dobrý den, je možnost koupit balónky i v lesklé barvě? Na fotce to máte napsané, ale na výběr to není.

Slevomat.cz

Dobrý den, Adélo, v nabídce máme pouze matné balonky, fotky jsou tam pouze ilustrační, aby si člověk dokázal představit rozdíl. :) Krásný den Pavla

levnelampiony.eu

Dobrý den, ano, v nabídce eshopu máme i lesklá zlatá písmena. V případě zájmu je možné voucher zakoupený na matnou variantu bezplatně vyměnit za lesklou variantu (dle skladové dostupnosti). Upozorním pouze, že lesklá písmena nejsou balena s českým barevným návodem a výměna odstínu může mírně prodloužit expedici zásilky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru