Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt ve 4* hotelu Panorama s neomezeným wellness a snídaněmi i slevou na útratu

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Panorama Hotel Praha Praha (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ježková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když je koronakrize funguje wellnes a restaurace chtěla bych to jako dárek pro rodiče. Tak bych byla ráda kdyby to fungovalo Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Ježková, pro veškeré bližší informace o aktuálním fungování služeb v hotelu ve Vámi požadovaném termínu, prosím kontaktujte přímo hotel na emailu bookings@panoramahotelprague.com nebo tel. +420 261 191 238, kde Vám rádi zodpoví všechny Vaše dotazy. Pěkný den :)

Jana Procházková

Dobrý den, v popisku nabídky „Ostatní služby“ uvádíte, že parkování je zdarma a jinak běžná cena je 540 Kč. V popisku „O hotelu“ i zde v komentáři uvádíte, že parkování je 540 Kč za noc. Kde je prosím teda pravda? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) záleží na dané variantě. Některé varianty voucherů v ceně obsahují i parkovné. Je to uvedeno v sekci „Ostatní služby“, jak píšete. Pokud zde nic není, platí se za parkování příplatek 540 Kč/noc.
Pěkný den :)

Miroslava Hradilová

Dobrý den, je možné pobyt hradit z FKSP?

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslavo, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučuji nejprve kontaktovat přímo daný hotel a tuto možnost si ověřit. Krásný den :)

Michaela Lavičková

Dobrý večer, jaký je prosím příplatek za parkování?
 Děkuju

Slevomat.cz

Dobrý den,

příplatek za parkování je 540 Kč (20 €) / noc. Nicméně záleží na dané variantě nabídky. Některé varianty v ceně obsahují i parkovné což je uvedeno v sekci „Ostatní služby“.

Krásný den,

Květoslava

Dana Baštářová

Dobrý den, prosím Vás chtěla jsem se zeptat, pokud koupím voucher s bazénem v termínu do konce roku a v tonto období nebude bazén otevřen, přesunete mi voucher na datum až bude bazén otevřený? Děkuji za info Dana

Slevomat.cz

Dobrý den,

pokud ve vámi rezervovaném termínu nebude možné voucher plně vyčerpat kvůli nařízení vlády, budeme vás e-mailem kontaktovat o dalších postupech. Nemusíte mít tedy strach, že byste Váš wellness voucher byla „nucena“ využít bez wellnessu. :)

Krásný den,

Květoslava

Kateřina Michalová

Dobrý den,
Máme 5-ti letého syna a tak jsem se chtěla zeptat, zda-li máte dětský koutek či hřiště v/poblíž hotelu…?
Děkuji Vám moc
Kateřina

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, je mi líto, ale bohužel se nám nepodařilo přes veškerou snahu tuto informaci ověřit. Kontaktujte proto prosím přímo poskytovatele na tel. +420 261 191 238 či e-mailu bookings@panoramahotelprague.com. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru