Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní 5chodové menu na Žižkovské věži: foie gras, losos, saltimbocca z kuřátka i koktejl

4,7 / 5 Tower Park Praha Praha - Žižkov  (mapa) 303 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helena

Milá Lucie, děkuji Vám za odpověď, teším se na viděnou a dárek kupuji.. S přáním hezkého dne a zdraví, Helena

Tower Park Praha

Děkujeme a těšíme se na Vás!

Helena

Dobrý den, Lucie,
ráda bych zakoupila jako dárek poukaz na tuto večeři – je možné dokoupit i vstupenku na Žižkovskou věž? U některých nabídek je již součástí… děkuji, Helena

Tower Park Praha

Hezký den Heleno,

děkujeme za zájem. Ano vstupenku můžete dokoupit na našem e-shopu: https://www.towerpark.cz/produkt/e-ticket-do-observatore/, popřípadě si ji může host při konzumaci koupit na místě u obsluhy Restaurace za zvýhodněnou cenu 150 Kč / osobu.

 Lucie

Daniel

Dobrý den, Lucie,
Děkuji za odpověď. Bohužel nemám jinou možnost, komunikace než takto veřejně.
Pokoušel jsem se již 3× domluvit i termín na 31.12.2020 vyloženě přes telefon (i formulář), ale i tak mi milý pán sdělil, že je zatím blokován, že bude pravděpodobně Silvestrovské menu, ale rezervace nejsou zatím možná. V tento den má moje nastávající narozeniny, takže jsem chtěl sfouknout více much jednou ranou :). Nejde mi o Silvestr jako pozdní čas, ale právě o Váš podnik v tento (pro mě nesnadný) den :). Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, Danieli,

rozumím, prosím pošlete nám Vaše kontaktní údaje na: info@towerpark.cz s výše uvedeným textem. Domluvím se s Jakubem, abychom se Vám v případě odblokování ozvali a nabídli rezervaci.

Pokud se bude Silvestrovský večírek konat, probíhají přípravy již od rána a na obědy je zavřeno, proto Vám nemůžeme vytvořit rezervaci dříve. Zatím nemáme víc informací a čekáme na vyjádření Vlády.

Přeji hezký zbytek dne!

 Lucie

Daniel

Dobrý den,
Na webu https://oblaca-degustacni-menu.rezervujstul.cz/ nelze vybrat žádné datum. Kalendář je zaseklý na říjnu. Rovnou dotaz, zda-li je možné využít voucher i 31.12.2020? Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den,

děkujeme za upozornění, rezervační systém je upraven.

31. 12. voucher běžně uplatnit nelze a termín je aktuálně zablokován pro Silvestrovskou oslavu. Vzhedem k aktuální situaci se však domnívám, že pokud provozovny do konce roku otevřou, tak pouze v omezeném čase. V tom případě bychom oslavu zrušili a otevřeli prostor pro běžné rezervace. Učiníme tak hned, jak získáme jistotu.

Hezký den! Lucie

Linda

Lze uplatnit i jako večeři?

Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den,

ano, lze, pro nabídku neplatí žádná časová omezení.

Hezký den! Lucie

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru