Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5 či 10 individuálních lekcí angličtiny a němčiny! Domluvte se díky osobnímu přístupu a lektorům, kteří za vámi přijedou kamkoli.

4,1 / 5 Jazyková škola - Domluvte se Praha - Vokovice  (mapa) 69 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivana Šímová

Děkuji za odpověď. Je volný termín na středy od 18,00 nebo 18,30 na Praze 4 – Spořilově ?

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,

pokud máte zájem o večerní výuku na Praze 4 Spořilově, jistě je možné se s našimi lektory dohodnout. Nefungujeme ovšem tak, že bychom měli rezervační systém a pokud nějaký lektor v tento čas učí, byl by čas pro ostatní zabrán. Stačí tedy poslat na náš firmemní email číslo voucheru a Vaše výše uvedené časové a místní požadavky a my se Vám pokusíme co nejvíce vyhovět.

Ivana Šímová

Dobrý den, je třeba se domluvit na jeden určitý den a hodinu, nebo je možné termíny měnit ? Je možná výuka i od 18 – 19 hod ?

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,

výuka probíhá tak, že si náš lektor na Vás vyhradí čas ve Vámi zvoleném termínu. Jelikož kvůli Vaší lekci nemůže součsně absolvovat jinou výuku, je běžné, že se výuka koná v termínu, který byl zvolen Vámi na začátku výuky. Samozřejmě pokud onemocníte, musíte nečekaně odjet apod., stačí dát den předem vědět a lekce Vám určitě nepopadne, nahradíte si ji v náhradním termínu, na kterém se s lektorem domluvíte.

Lucie

Dobrý den, ráda bych se zeptala když píšete že se jedná o individuální výuku myslí se tím, že nebude skupina žáků, ale když přihlásím dceru bude tam sama? Děkuji a zdravím Lucie

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,

jedná se o individuální lekce, tedy 1 lektor na jednoho studenta. Zda zakoupený voucher využijete Vy nebo někdo jiný z Vaší rodiny nebo okolí, je vše umožněno. Využití je libovolné. Navíc lektor zdarma přijede na místo, které si zvolíte, takže pokud budete chtít zajistit výuku dceři doma, nemusíte se obávat, že by musela někam zdlouhavě cestovat.
Přejeme příjemný den

Daniela

Dobrý den,
kurz povede rodilý mluvčí? Děkuji

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,

jak je uvedeno u nabídky, kurzy vedou zkušení čeští lektoři. Nabídku výuky s rodilými mluvčími naleznete na našich internetových stránkách.

Natálie

Dobrý den,

je možná i výuka mimo Prahu?Jaký by byl doplatek za dopravu? Bydlím v Mníšku pod Brdy. Děkuji

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,

samozřejmě jsme schopni zajistit výuku i mimo Prahu, tedy i v Mníšku pod Brdy, ale vzhledem k časové a finanční nákladnosti na dojíždění lektora by se cena navýšila cca o 200Kč/60 minut, což by se Vám již asi nevyplatilo

Lucka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by se výuka mohla konat v prostorách Vaší provozovny? Vím že domluva místa je individuální, ale bohužel nejsem schopna zajistit dostatečně klidné místo na výuku. Díky Lucka

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,

jak je uvedeno v jednom z předcházejících příspěvků, naše kancelář se bohužel nedá označit za „klidné místo na výuku“. Učebnu zajišťujeme při veřejnostních kurzech, kde je ovšem kolem 20 účastníků. Tyto kurzy samozřejmě nejsou tak intenzivní, nelze se každému účastníkovi věnovat celou hodinu a řešit právě jeho problematiku. Proto jsme se rozhodli umožnit všem vyzkoušet si veškeré přednosti individuální výuky za cenu veřejnostních kurzů. V případě, pokud klient nemá k dispozici vhodný prostor, je samozřejmě možné dohodnout se s lektorem a výuku uskutečnit např. v knihovně, kavárně apod. I tyto možnosti jsou u nás využívány. V případě jakýchkoli dalších dotazů jsme Vám plně k dispozici.

Karla Staubertova

Dobrý den,
potřebuji doučování z angličtiny pro syna (5.třída). Je možné použít voucher i na to?

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,

to zcela jistě není problém. Věk našich klientů není nijak omezen, doučujeme děti od předškolního věku, až po seniory, kteří se doma nechtějí nudit (-: těšíme se tedy na setkání s Vámi

Marketa Janeckova

Dobrý den,
mám zájem o konverzaci i v obchodní angličtině. Je možné se takto s lektory domluvit?

Jazyková škola Domluvte se

Dobrý den,


ano, samozřejmě. V rámci našich lekcí je možné zvolit si i konverzaci v anglickém nebo německém jazyce, obchodní zaměření je po dohodě s lektorem rovněž možné. 


Budeme se těšit na viděnou

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru