Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Živé potraviny na váš stůl: fermentovaná zelenina, ovesné vločky i limonáda

Ferco 579 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Jana

Dobrý den, v produktech nejsou žádné konzervanty? Jak dlouho produkty vydrží?

Ferco

Dobrý den, v produktech nejsou žádné umělé přidané látky, tedy ani umělé konzervanty. Produkty jsou pouze přirozeně zakonzervované fermentací (zkvašením), která sníží pH produktů a rozmnoží prospěšné probiotické bakterie, ktreré společně pak zabraňují kažení produktů. Na etiketách uvádíme u zeleninových produktů (kimchi, salátek, zelí) trvanlivost 3 měsíce, u miso polévky 1 měsíc, u vloček a fermentované limonády 3 týdny. V praxi produkty vydrží déle, ale postupně získávají stále výraznější kyselou chuť. Před otevřením i po otevření je všechny produkty nutné skladovat v chladničce, protože v produktech neustále probíhá fermentace, která se chladem zpomaluje a prodlužuje se tak trvání optimální chutě produktů.

Simona

Dobrý den,
pří výběru produktů pro osobní odběr mi to hlásí, že datum pro odběr 23.12.2020 s tím že se může lišit o 2–4 dny. Zboží chci vyzvednout na prodejně. Proč to není možné příští týden vyzvednout? 23.12. považuji za pozdě, jelikož 22.12. odjíždí­me pryč.

Ferco

Dobrý den, zboží bude možné si vyzvednout na prodejně v průběhu příštího týdne, případně dalšího, jakmile bude objednávka připravena. Do 22.12. se to bez problému stihne :) Ferco

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru