Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Twister či falafel menu pro 1 osobu nebo mix grill pro 2 osoby

4,5 / 5 Safir Lebanese Restaurant (2 pobočky) Praha - Smíchov  (mapa) 283 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Katka Valentová

Dobrý den,
je otevřené výdejní okénko?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, ano, výdejní okénko je v provozu. Stačí tedy přijít na provozovnu v OC Nový Smíchov a voucher uplatnit. Pěkný den :) Kačka

Ivan

Dnes otevřeno: 10:00–22:00 – info ze Slevomatu a z webu restaurace. Dnes jsem ztratil 1,5 hodiny na cestu abych zjistil že provozovna je mimo provoz. Děkuji((

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivane, mrzí nás, že jste měl zbytečnou cestu. Restaurace je nyní zcela uzavřena a voucher bude možné využít po jejím znovuotevření. U každé nabídky máme nyní uvedenou informaci, že doporučujeme si před zakoupením voucheru ověřit přímo u vaší oblíbené restaurace, zda vám v tuto chvíli připraví jídlo s sebou. Pěkný den :)

Safir Lebanese Restaurant

Dobrý den, velmi se omlouváme za nepříjemnosti. Již máme restauraci na Novém smíchově otevřenou formou takeaway. Děkujeme za pochopení. S přáním hezkého dne, Safir tým.

Dana

Dobrý den, včera jsem byla v NC Nový Smíchov, tato restaurace zde nemá otevřené okénko na výdej. Když bude tento stav, nepočítá se s otevřením výdejového okénka nebo bude voucher prodloužen? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, zřízení výdejního okénka je vždy na uvážení dané restaurace, pokud by však nebylo možné voucher do konce platnosti využít, budeme se samozřejmě snažit s provozovateli domluvit prodloužení voucheru či najdete jiné individuální řešení pro zákazníky. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru