Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Slavnostní 7chodové menu pro 2 osoby: kreveta, losos gravlax, kančí svíčková i sorbet

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

7chodové degustační menu pro 2 osoby

  • 2× tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou (à 40 g)
  • 2× losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (à 40 g)
  • 2× vichyssoise – francouzská pórková polévka zdobená koprem (à 1 dcl)
  • 2× raviola plněná baby špenátem, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (à 1 ks)
  • 2× sorbet (à 40 g)
  • 2× wellington z kančí svíčkové, dýňové pyré (à 100 g)
  • 2× čokoládová omáčka, ovocná zmrzlina, krokant (à 70 g) 
  • Rezervace: Alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1719648. Termín si můžete rezervovat na dny pondělí až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
  • Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si menu vychutnejte přímo na místě, odnos s sebou není možný. 

Rezervovaný termín je možné zrušit 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 290 Kč −30 % 899 Kč
1 290 Kč −30 % 899 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha

Co hravě trumfne 7 divů světa? 7 chodů v restauraci Bonjour.

Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Slavnostním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v sedmi chodech. Vaše chuťové buňky omámí francouzská polévka vichyssoise, losos gravlax s hruškou marinovanou v šafránu, kančí svíčková wellington a mnoho dalších lahůdek.

Co k menu a restauraci říká šéfkuchař Petr Erin Kováč? „Všechna jídla jsou zajímavá. Zejména proto, že jde o kvalitní pokrmy bez dochucovadel podle tradičních kuchařských postupů. Přesně toto se u nás v Bonjour vaří.“

Do detailu propracované menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita