
Termín
Platnost do 30. 6. 2021.
V ceně
7chodové degustační menu pro 2 osoby
- 2× tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou (à 40 g)
- 2× losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (à 40 g)
- 2× vichyssoise – francouzská pórková polévka zdobená koprem (à 1 dcl)
- 2× raviola plněná baby špenátem, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (à 1 ks)
- 2× sorbet (à 40 g)
- 2× wellington z kančí svíčkové, dýňové pyré (à 100 g)
- 2× čokoládová omáčka, ovocná zmrzlina, krokant (à 70 g)
- Rezervace: Alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1719648. Termín si můžete rezervovat na dny pondělí až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
- Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si menu vychutnejte přímo na místě, odnos s sebou není možný.
Rezervovaný termín je možné zrušit 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co hravě trumfne 7 divů světa? 7 chodů v restauraci Bonjour.
Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Slavnostním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v sedmi chodech. Vaše chuťové buňky omámí francouzská polévka vichyssoise, losos gravlax s hruškou marinovanou v šafránu, kančí svíčková wellington a mnoho dalších lahůdek.
Co k menu a restauraci říká šéfkuchař Petr Erin Kováč? „Všechna jídla jsou zajímavá. Zejména proto, že jde o kvalitní pokrmy bez dochucovadel podle tradičních kuchařských postupů. Přesně toto se u nás v Bonjour vaří.“
Do detailu propracované menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.