Slavnostní 7chodové menu pro 2 osoby: kreveta, losos gravlax, kančí svíčková i sorbet

1 290 Kč 899 Koupit
4,2 / 5 Bonjour - Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka (kontakt) Brno - střed (mapa) 3 prodeje
Restaurace jsou momentálně zavřené. Některé z nich však mají výdejní okénko nebo vám jídlo přivezou až domů. Před zakoupením voucheru si prosím ověřte přímo u vaší oblíbené restaurace, zda vám v tuto chvíli připraví jídlo s sebou. 

Přehled nabídky

Jídlo nám chutnalo, obsluha byla příjemná. Je to zajímavý zážitek, rozhodně stojí za vyzkoušení.

Petra
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra
Varianty (1)
Můžete využít až do 31. 5. 2021

Termín

Platnost do 31. 5. 2021.

V ceně

7chodové degustační menu pro 2 osoby

  • 2× tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou (à 40 g)
  • 2× losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (à 40 g)
  • 2× vichyssoise – francouzská pórková polévka zdobená koprem (à 1 dcl)
  • 2× raviola plněná baby špenátem, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (à 1 ks)
  • 2× sorbet (à 40 g)
  • 2× wellington z kančí svíčkové, dýňové pyré (à 100 g)
  • 2× čokoládová omáčka, ovocná zmrzlina, krokant (à 70 g) 
  • Rezervace: Alespoň 48 hod. předem přes slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1719648. Termín si můžete rezervovat na dny pondělí až sobota na 17. nebo 20. hodinu.
  • Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si menu vychutnejte přímo na místě, odnos s sebou není možný. 

Rezervovaný termín je možné zrušit 24 hodin předem, jinak voucher propadá.

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 290 Kč 899 Kč
1 290 Kč 899 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha
Restaurace v 1. patře IBC centra

Co hravě trumfne 7 divů světa? 7 chodů v restauraci Bonjour.

Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Slavnostním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v sedmi chodech. Vaše chuťové buňky omámí francouzská polévka vichyssoise, losos gravlax s hruškou marinovanou v šafránu, kančí svíčková wellington a mnoho dalších lahůdek.

Do detailu propracované menu se podává od pondělí do soboty vždy v 17 nebo 20 hodin. Časy jsou pevně dané proto, že se v této době nebude vařit nic jiného. Maximální pozornost budou kuchaři i číšníci věnovat právě vašim pokrmům a servisu.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

1 290 Kč
899

Alergeny

1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.