Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přírodní mlsání: sluncem sušené plody nebo jádra meruněk

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Linda

Dobrý den, také se přimlouvám za nesířené meruňky. Byly opravdu vynikající. Ráda bych objednala znovu! :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lindo, prozatím informaci o nabídce nesířených meruněk nemáme. Můžete si ale nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den :)

Marcela

Škoda, že tentokrát nemáte v nabídce výborné nesířené meruňky. Snad příště.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo :) jestli se u nás tento produkt objeví, to zatím nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného partnera, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne :-) Přeji krásný den, Martin Buchal

Lenka

Kdyz jsem byla mala,tvrdilo se,ze pecky z merunek a broskvi jsou jedovate,kdyz jsme to chteli jist misto mandli,ktere nebyly. Tak nam lhali nebo se neco zmenilo?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko :) máte částečně pravdu. Posílám zde text, který danou problematiku vysvětluje.

V pecce meruňky se nacházejí jádra, která připomínají mandle. Tato jádra se dále dělí na hořká a sladká. Hořká meruňková jádra jen tak nenajdete, protože obsahují látku amygdalin, která ve vyšších koncentracích může být pro tělo toxická. Proto je prodej jader regulován. Naopak ta sladká jsou k nepoznání od mandlí – vzezřením, barvou, vůní i chutí. Také obsahují amygdalin, ale v mnohem nižší koncentraci. Tato na první pohled nebezpečná složka má ale velmi mnoho pozitivních účinků pro naše tělo a právě proto se doporučuje konzumovat tato sladká jádra, ale v omezeném množství.

Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru