Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7denní proteinová dieta KetoDiet Element včetně dopravy a šejkr na přípravu nápojů. Účinné hubnutí do plavek a výživové online poradenství zdarma.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Dobrý den,dnes jsem při zadávání Voucheru udělala asi něco špatně a v potvrzení mi vyjelo,že mi balíček dojde poštou na dobírku,přesto,že jsem platila už předevčírem převodem z účtu. Co s tím ? Děkuji

Kateřina

Dobrý den!
Měla bych zájem o voucher na Ketodiet, ale nejde mi to koupit. Zkoušela jsem kliknout na jinou nabídku a funguje, pouze tady mám problém. Jak mám dále postupovat? Děkuji za radu. Katka V.

Slevomat.cz

Dobrý den Kateřino,

na naší straně neevidujeme žádný technický problém. Prosím zkuste aktualizovat, nebo změnit stávající prohlížeč a vše by mělo být v pořádku. Děkujeme za Váš dotaz :-)

Eva

Dobrý den,můžu začít brát Ketodiet ,když užívám Adipex? Děkuji a hezký den.

KetoDiet

Dobrý den, pokud nemate zadnou z uvedenych kontraindikaci http://www.ketodiet.cz/cs/co-je-ketodiet/je-ketodiet-pro-vas.html nemel by to byt problem

Romana

Dobrý den,
když si zakoupím 7denní dietu, lze tuto slevu uplatnit i při objednání na více týdnů? Jak se projeví cena? Kolegyně si zakoupila voucher za 1050,–Kč a při vyplnění objednávky na týdenní KetoDiet za 1500,–Kč + poštovné 150,–Kč = 1650,–Kč se jí částka nesnížila. Samotná jsem jí to nedokázala vysvětlit, když v nabídce se píše: dříve 1650,–Kč nyní 1050,–Kč?
Děkuji a hezký den.

KetoDiet

Dobrý den, system bohuzel neumi zohlednovat vouchery od slevomatu, nicmene po zadani tohoto kuponu, berte za automaticke, ze Vam bude zbozi dodano bez jakychkoliv dalsich nakladu.
KetoDiet

Magda

Dobrý den,ráda bych věděla,jak je to účinné v případě,že bych chtěla jíst normálně obědy(předplacené v jídelně s přísnými normami,kde se vaří i pro děti) a tyto koktejly pít pouze ráno a večer

KetoDiet

Dobrý den, ve druhém kroku proteinové diety se „běžná“ jídla již konzumují a to dokonce 2× za den. Nicméně ze samotného principu proteinové diety, tedy omezení přísunu cukru na nezbytnou mez a získání energie z redukovaných tuků plyne, že přísun externích cukrů do organismu, které jsou obsaženy právě v přísně normovaném jídle (jídlo je normováno pro běžného pracujícího jedince v racionální stravě, nikoliv obézního člověka potřebujícího redukci v tom je velký rozdíl) je potřeba omezit. Ale pokud máte nadváhu, což je mimochodem základní předpoklad pro funkci jakékoliv proteinové diety, zažazení jednoho jídla v jídelně redukci nezastaví ale jen zpomalí pokud si tedy odpustíte knedlíčky a hranolky :))

Romana

Dobrý den,
za jakou dobu, po zaplacení částky, obdržím voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den Romano,

transfer z jedné banky do druhé a následné zpracování požadavku trvá zpravidla 2 – 3 pracovní dny. Jakmile Vaši platbu potvrdíme, voucher vám bude zaslán na Vaši e-mailovou adresu.
Děkujeme za Váš dotaz :-)

Zoja Golová

Dobrý den, příchutě jsou součástí nabídky nebo se platí zvlášť? Měla bych zájem o 2 vouchery. Dě­kuji

KetoDiet

Dobry den prichute jsou soucasti baleni..

Lenka

Dobrý den, nějak nerozumím vrácení poštovného při placení Maestro/MasterCard. Když je poštovné v ceně voucheru. Opravdu budete vracet poštovné? Pokud ano, tak v jaké výši? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,

v případě, že platbu uhradíte kartou MasterCard, nebo Maestro, bude vám vráceno poštovné zpět na kartu ve výši, která je u dané akce uvedená. Děkujeme za Váš dotaz :-)

Lenka Kozelková

Dobrý den,
chápu to dobře, že nemusím vůbec jíst a místo běžného jídla (snídaně, oběd a věčeře) si dám kokteil?

KetoDiet

Dobrý den, je tomu tak a muzete jeste konzumovat povolenou zeleninu http://www.ketodiet.cz/cs/3-kroky-ketodiet.html

Jana

Můžu vědět nutriční hodnoty balení? Děkuji

KetoDiet

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru