Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

150 Kč na první objednávku jídla přes aplikaci Wolt: rozvoz v Praze i Brně

4,7 / 5 Wolt: Doručení jídla a potravin (2 pobočky) 2 250 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Renata

Dobrý den,
na Prahu 9 (konkrétně Prosek) se voucher nevztahuje? Nebo vám jen vypadla? Děkuji za odpověď.

Wolt

Hezký den, Renato, Prosek je v doručovací oblasti částečně, mrkněte prosím případně na naši oblast doručení na následujícím odkazu: https://blog.wolt.com/cze/2019/01/17/oblast-doruceni/

Pokud byste potřebovala poradit s konkrétní adresou, obraťte se prosím na naši zákaznickou podporu, rádi vám pomohou. :)

Díky a mějte se krásně,
Jindřich a tým Wolt

petr Trnka

Dobrý den, chtěl bych se zpetat, jestli můžu voucher využít i na objednávky v Ostravě? Děkuji za odpověď.

Wolt

Hezký den, Petře,

voucher můžete využít i v Ostravě, od zítřka případně i v Olomouci. :)

Přejeme dobrou chuť,

Jindřich a tým Wolt

Alan

Dobrý den, proč jsou na lince podpory arogatní týpci, kteří nic neřeší? Pokud Vám objednávka nejde udělat, nikdo nic neřeší a doporučí, ať si zaplatíte další… Jejich doporučení – zkuste na jiném přístroji, který si pro jistotu také dají do systému a pak ho bloknou… Je to pro ně jedna velklá sranda. Ochrana osobních údajů hadr.

Wolt

Hezký den,

mrzí mě, že máte s objednávkou negativní zkušenost. Pokud vám skutečně nešla dokončit vaše první objednávka doručením a věříte, že vám naše zákaznická podpora nedokázala adekvátně pomoct, napište prosím na support@wolt.com s vysvětlením vašeho problému a prosbou o propojení na tzv. Shift Leada, případně Customer Support Leada.
Díky za pochopení a za trpělivost, věřím, že se vše obratem vyjasní. :)
Přejeme fajn dny,
Jindřich a Wolt tým

Ivo

Dobrý den,
a jak je to v Brně s Vinohrady? Berete je jako součást Židenic, anebo ne? Resp. kolik bych pak stálo doručení na Vinohrady? Děkuji za odpověď.

Wolt

Hezký den,

mrkněte prosím na aktuální mapu rozvozu, kterou najdete v galerii. Ceny doručení jsme nově v Brně a Praze snížili o 20–30 %, podrobnosti najdete na následujícím odkazu: https://blog.wolt.com/cze/2019/01/17/cena-doruceni/

Pokud potřebujete poradit s objednávkou na konkrétní adresu, nebo máte jakékoli doplňující dotazy, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu, do 30 vteřin vám odpoví a rádi se vším poradí. :)

Díky a fajn dny,

Jindřich a tým Wolt

Michal Vilímek

Dobrý den , vztahuje se i na Ostravu ? Nyní máme Wolt i v Ostravě . Děkuji

Wolt

Hezký den, Michale,

je to tak, voucher můžete nově využít i v Ostravě. :)

Přejeme dobrou chuť,

Jindřich a tým Wolt

DOTAZ

P.S. Samozřejmě se můj dotaz NETÝKAL základní ceny 39,–Kč, ta je pevně daná. Absurdní je ten PŘÍPLATEK +10,–Kč za dalekou vzdálenost, který se počítá při doručení nad 1500 metrů…

Wolt

S dotazem na konkrétní objednávku se prosím obraťte přímo na naši zákaznickou podporu, která to může ověřit přímo v našem systému a určitě vám pomůže vše objasnit a případně odkompenzovat. :)

Předem díky moc za trpělivost a mějte se krásně,

Jindřich, tým Wolt

DOTAZ

Dotaz na WOLT: Objednávám pizzu v PIZZA HUT VAŇKOVKA s dodáním před Vaňkovku. Podle vašeho systému to ukazuje vzdálenost 0,09 km = 90 metrů!!! K mému velkému překvapení je účtován základní poplatek za doručení 39 Kč (do 1,5 km) + navíc ještě další příplatek +10 Kč za dalekou vzdálenost. Trochu absurdní, ne???

DOTAZ
Wolt

Hezký den,

existuje možnost objednat si jídlo přímo s vyzvednutím v restauraci, u které žádné poplatky za doručení neúčtujeme. Na tuto možnost se však nevztahuje tato probíhající akce, ta platí pouze na objednávky s doručením. Objednávka s doručením vyžaduje zapojení partnerského kurýra, který musí do restaurace přijet a objednávku doručit. Partnerský kurýr dostává peníze za doručenou objednávku nezávisle na tom, zda je to 90 metrů, nebo 1499 metrů, stejně jako je nastavená základní cena doručení na 39 Kč, pokud je do 1,5 kilometru. Pro kontrolu vaší objednávky prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu, odpoví za 30 vteřin a určitě rádi pomohou. :)

Mějte se krásně,

Jindřich, tým Wolt

Lenka Brücknerová

Dobrý den, proč v Brně není i Starý Lískovec? Dle informací ze stránek Woltu k nám jídlo vozíte.

Wolt

Hezký den, Starý Lískovec je v doručovací oblasti aktuálně po silnici E50. Pokud je vaše adresa v doručovací oblasti, voucher můžete určitě využít. Pro další info mrkněte na mapu rozvozu v galerii, případně prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu, odpoví za 30 vteřin a určitě rádi pomohou. :)

Mějte se krásně,

Jindřich, tým Wolt

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru