



















Kdo umí, umí. A jestli jsou Češi v něčem skutečně dobří, tak je to uzení masa.
To je vůně! A co teprve chuť… To pravé uzené z Klečůvky je bašta, kterou si zkrátka nemůžete odepřít. Však tu na jeho výrobu posílají do vlastní bourárny jen to nejkvalitnější a především čerstvé maso. Tahle vyhlášená lahůdka stojí za to sama o sobě, proto v ní nenajdete žádný lepek ani jiné přidané látky.
Zpracované maso se na tři týdny naloží do láku, ihned po vytáhnutí ho opláchnou a udí 15 hodin teplým kouřem. Během výrobního procesu ztratí asi 40 % vody, takže vydrží mnohem déle než produkty z průmyslové výroby.
Aby k vám 1 kg uzené panenky a 1 kg klobás (klobásky jde objednat i zvlášť) dorazil zaručeně čerstvý, zabalí ho v Klečůvce do vakuového obalu a následně pošlou v termoboxu. Doma vám tak bude chutnat, jako kdybyste tyhle dobroty právě vytáhli z komína.
Adresa pro případné vrácení zboží:
To pravé uzené, Vít Čechmánek, Klečůvka 80, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí